Лечителят Кашпировски идва у нас през октомври! Ще проведе няколко сеанса в София

04 Май 2022, 12:00


Анатолий Кашпировски пристига в България през октомври. По време на престоя си лечителят с противоречива слава ще поведе няколко сеанса в София, на които ще помага на болни хора. Точно преди 30 години един мъж с остър поглед и бавен говор пронизва зрителите в някогашния СССР и у нас.

 

В определен ден и вечерен час прословутият Анатолий Кашпировски провеждаше своите телевизионни сеанси, след които мнозина твърдяха, че са излекувани от една или друга болест. След време сеансите бяха спрени, а Кашпировски пое по широкия свят.

 

Гений или шарлатанин? Никой досега не е дал точен отговор какъв всъщност е руснакът. Самият Кашпировски отрича всякакви твърдения за екстрасенски способности и отдава способностите си на дългото изучаване на човешката природа.

 

„Винаги се възхищавам на таланта на Кашпировски и затова реших да го поканя у нас. Екипът му и той приеха и през октомври ще имаме честта да го видим. Щe дойде от Щатите, където живее при внуците и синовете си". Това каза психоложката Ценка Местанска, по чиято покана 83-годишният известен психиатър пристига у нас „да възкреси живите". Именно това е лайтмотивът на завръщането на Кашпировски като лечител, става ясно от негово интервю за руската агенция Росбалт.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени