Лейди България спасява жени без деца! Лидия Билалова готова да дари яйцеклетки

02 Май 2022, 13:09


Яйцеклетка дарява новата Лейди България Свят Лилия Билалова. Русокосата красавица грабна короната преди броени дни на пищна церемония в столицата, а една от основните й мисии e да помогне за сбъдването на мечтата на жена, която не успява да се сдобие със свое отроче.

 

„Много приятелки не успяват да забременеят след дълги опити по естествен начин или инвитро. Остава вариант това да се случи с помощта на дарителска яйцеклетка. Не пия, не пуша, ме употребявам стимуланти, храня се здравословно и спортувам. Смятам, че съм в отлично здраве и възможност да бъде такъв донор и искам да го направя“, сподели пред „България Днес“ Лидия, която упорито проучва въпроса със сложната и дълга процедура в лечебните заведения.

 

Да помага Лилия е възприела за свое кредо. Няма нищо случайно е това, защото животът й е изпълнен с перипетии.

 

„Животът ме е направил силна и независима жена. Понякога повече мъж, отколкото жена дори. Свикнала съм да се справям сама с всичко. Затова може би синът ми прилича на мен и е природно интелигентно дете“, разказва Лилия. През годините красавицата работи какво ли не.

 

„Когато завърших средно образование, изкарах козметични курсове и си отворих фризьорски салон. Забременях и се наложи да го затворя. По-късно бях управител на верига бензиностанции. След това започнах работа в акционерното дружество, на което управител и директор“, казва Лейди България, която се занимава с финанси, търгувайки със злато, диаманти и селскостопански култури.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xxx
преди седмица
-1
Тя хубаво дарява яйцеклетки,но с тази мутра на траверс не вярвам някой да се възползва...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Каси
преди седмица
-1
По принцип имам нужда и бих се възползвала. Но тази жена е срашилище, какво дете ще родя? Ами ако прилича на нея? :/
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени