Лекарите в САЩ са отказали да оперират умиращата Анита Мейзер, защото според тях не била спешен случай

https://hotarena.net/laifstail/lekarite-v-sasht-sa-otkazali-da-operirat-umirashtata-anita-meizer-zashtoto-spored-tiah-ne-bila-speshen-sluchai-2 HotArena.net
Лекарите в САЩ са отказали да оперират умиращата Анита Мейзер, защото според тях не била спешен случай

Лекарите в САЩ са отказали да оперират умиращата Анита Мейзер, защото според тях не била спешен случай. Това разказа пред \"България Днес\" Елена Тричкова, дъщеря на актрисата Искра Радева. Лени в крайна сметка спаси Мейзер, като я заведе да я оперират в Турция.

\"Съветвам младите дами, които решават да си направят козметични интервенции - правете си всякакви изследвания всяка година и сменяйте имплантите на гърдите си през 6-7, защото силиконът има срок на годност!\", казва още Елена Тричкова, която работи към фирма - представител на най-големите турски болници. Лени придружи Анита в клиника в Турция. \"Знаете, там са най-добрите специалисти в тази област\", добавя българката.

\"Лени
Лени мечтае за собствен следоперативен рехабилитационен център у нас

 

За американката с двама покойни съпрузи Мейзер казват, че се слави с бюст по-голям и от този на спасителката на плажа Памела Андерсън. Но силиконът намира път, пробива през повърхността на имплантите и се разлива в Анитиното тяло. \"В последните дни преди интервенцията тя беше бледа, сива, с висока температура и без тонус.

\"Тричкова
Тричкова с Анита и д-р Котлу в турската болница

Проф. д-р Неджметтин Котлу, който я оперира повече от 5 часа каза, че такова чудо досега не е виждал! Проблемът е, че още при самото поставяне един от имплантите е бил срязан\", шокира Тричкова. Затова и токсичните съставките в него са тръгнали да се стичат. Което е опасно и още малко забавяне е можело да бъде фатално за Мейзер. Тя ще опита да потърси правата си, когато се възстанови, макар и да е нейната дума срещу тази на съгражданите й хирурзи, поставили й силикона преди цели 15 години, добави Лени. \"Въпреки това има записи, които могат да докажат как турските хирурзи са вадели част по част от тялото на Мейзер. А когато се събуди, Анита каза, че повече няма да си прави нищо със силикон\", добави още Лени.

7 Коментара

абе,

преди 11 месеца

Дреме ми за гумените цици на някаква убитачка.Баста...

Коментирай

Важно е !

преди 11 месеца

Да се дава гласност на такива случаи е изключително важно, за да се говори за евентуални последствия !

Коментирай

Браво

преди 11 месеца

Браво на Елена , че се е отзовала !

Коментирай

ами,

преди 11 месеца

Последствия винаги има,но тези жени които си слагат такива импланти много рядко се информират за тях.

Коментирай

АХАХАХАХ

преди 11 месеца

Какво браво, ба*ти постановката с цел реклама !!!! Правят ви на балъци с тая история !

Коментирай

Гледна точка

преди 11 месеца

В Щатите никой не отказва да направиш козметична процедура, но трябва да си платиш . Имплантите не са вечни и трябва да се подменят. Препоръчва се на хора със силиконови да се правят изследвания ( MRI, high resolution ultrasound) 3 години след поставяне, и след това на всеки две години, и трябва да се сменят на 10 години. Всеки сам носи отговорност за състоянието им и рисковете. При наистина спешно състояние , правят се скенери, high resolution ultrasound и MRI ( Мейзер има такива) и се отваря, , маха импланта, почиства се, и се затваря, и то само засегнатата страна. Пациентът след това отива при пластичния си хирург за подмяна или реконструктивен лифтинг процедура ( непокрита от мед. застраховка) Мейзер направи една добра “бизнес транзакция” ???? Браво на всички участници и спасители! P. S..Графичните снимки са ефектни за хора, които не са влизали в операционна. Масата натрупана тъкан в оперативното поле е резецирана тъкан и е част от лифтинг процедура. Силиконът след толкова години почти няма останала обвивка, тънка като тоалетна хартия и се бели на парцали, цвета на желеподобната маса силикон е тъмна и ръждиво кафяво- жълта.. Държи се ограничена от капсулата , което е съединителна тъкан , която тялото образува около импланта, ( интракапсуларна руптура като на Мейзер) Ограничен силикон от капсулата НЕ засяга / изсипва в органи и тъкани , но трябва да се махне/ подмени

Коментирай

Подсилващи ефекта снимки

преди 11 месеца

Графичните снимки , които циркулират са доста ефектни за хора, които никога не са влизали в операционна. Купищата тъкан в оперативното поле е резецирана тъкан и част от реконструктивен лифтинг процедура. Силиконът с времето потъмнява, става ръждив, тъмно кафяво- жълт. Обвивката на импланта почти не съществува, става тънка като тоалетна хартия и се бели на парцали При интракапсулна руптура ( такава на Мейзер) желеподобната маса силикон е затворена и ограничена в капсулата , която е съединителна тъкан , която тялото образува около импланта , ограничена руптура. Вади се цялата капсула,няма излив в органи, тъкани, лимфни възли

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.