Лена Бориславова станала адвокат заради Али МакБийл

01 Януари 2022, 14:00


" Ако човек си има вяра и в случай че знае, че няма какво да загуби, в случай че просто рискува и пробва, той няма какво да загуби, а може единствено да завоюва. " Това споделя в изявление още през 2018 година Лена Бориславова. Тогава тя е част от следващата вълна завръщащи се младежи, учили и работили в чужбина.

В същото изявление загатва, че в по-ранните си години се е възхищавала на оправните и положителни юристи от телевизионните сериали, в това число " Али МакБийл ", тъй като тези " готини, заредени хора съумяват да излизат от всевъзможни обстановки и да се оправят освен със своите, само че и с непознатите проблеми ".


Впоследствие ползата към адвокатската специалност е станал сериозен и през днешния ден Лена Бориславова е правист с впечатляваща кариера. На последните парламентарни избори беше втора в листата в 24 МИР в София след Кирил Петков. Стана народен представител, само че доста скоро напусна Народното събрание и през днешния ден е началник на политическия кабинет на премиера.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени