Лео от „Мастършеф“ в скандал със забранени вещества

2505
23 Март 2018, 13:45


Новото попълнение в състава на журито на „Мастършеф“ Лео Бианки се оказа клиент на Темида с богато криминално досие, научи HotArena.

 

Италианецът бил изключително буен младеж и още непълнолетен се е сблъскал челно с наркотиците и бруталните престъпления.

 

Едва 14-годишен настоящият кулинар попаднал в лоша компания и за пръв път нарушил закона, пушейки трева и участвайки в жестоки мелета по дискотеки и стадиони в родната Италия. По-късно се забъркал с хора, които извършвали обири и грабежи под влияние на солидно количество алкохол и тежки наркотици, които да притъпяват разума им, писа „Ретро“.

 

Най-много се срамувал от влизането си в ареста, което можело да има сериозни последствия и да съсипе напълно младостта му.

 

На 10 март 1992 г. бях точно на 18 години и 1 ден. Отпразнувах пълнолетието си с приятели и се напихме. Сбихме се с двама патрулни полицаи. Успях да избягам, но полицията дойде сутринта вкъщи и ме арестува. Пуснаха ме след 20 часа в ареста, а след седмица ме съдиха по бързата процедура. За щастие, съдийката ме погледна и ми каза: „Няма да ти провалям целия живот, ще напиша, че си направил тази глупост преди два дни преди да станеш на 18“, спомня си за скандалната случка ресторантьорът.

 

Да се откачи от средата, в която движел, му коствало няколко години, но когато видял как двама негови приятели умират от свръхдоза, а останалата част от бандата им е арестувана, единственото спасение било да напусне родното си място.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ха ха
преди 3 години
-1
Не е ли малко съмнително,че от бандата само той се е измъкнал и точно тогава идва в България?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени