Лидия от детската „Евровизия“ фаворит в „Гласът на България“ (15-годишното момиче е истинска красавица)

15 Септември 2021, 10:04


Лидия Ганева, която спечели българското издание на детската „Евровизия“, предизвиква фурор в музикално телевизионно шоу. Момичето, което вече е на 15 години и видимо е пораснало, изненадващо се появи на сцената на „Гласът на България“.

 

Лидия смая публиката и журито, съставено от Иван Лечев, Галена, Дара и Любо Киров, с уникалните си певчески възможности. Въпреки че всички се надпреварваха да я вземат в своя отбор, накрая девойката избра само един ментор - тийнлюбимката Дара.

 

„Обичам всичко и всички, свързани с това приключение. Искрено вдъхновена съм от всички участници, треньори и екип. Нямам търпение музиката ни да бъде чута. Да бъда на сцената на „Гласът на България“ беше изключително преживяване за мен. Много съм благодарна за музиката и слушателите“, заяви емоционално Лидия, която вече е една от фаворитките за победата в музикалното състезание.

 

Тя е родом от Пловдив, но от няколко години живее във Финландия със семейството си. На детската „Евровизия“ преди пет години Ганева завърши на 9-о място с песента си „Вълшебен ден“. Българката беше 8-а в класацията на професионалното жури, но резултатът се промени след прибавянето на вота на детското жури. Победителка стана Мариам Мамадашвили от Грузия. В конкурса се включиха 16 европейски държави и Австралия.

 

Тогавашното малко детенце вече се е превърнало в красива млада девойка. „Не искам да бъда приета като голяма звезда, искам да съм си нормално момиче“, казва Лидия, която освен с талант впечатлява със скромност и изключително правилен изказ, пише „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени