Лили Иванова откровена: Не забравям, но и не отмъщавам (Певицата с апел към политиците)

559
26 Януари 2021, 13:00


Всичко помня, нищо не забравям, но не отмъщавам. Имам своето достойнство. Ако някой ме е нагрубил или ме е обидил, не се разправям, отминавам, без да отмъщавам.

 

Това разкри в едно от първите си интервюта за 2021 г. примата Лили Иванова. В разговор с Валерия Велева пред „Епицентьр" Лили споделя, че не е отмъстителна, а едно от нещата, запомнила от баба си, е, че „една врата не трябва да се затръшва, защото не знаеш кога ще почукаш на тази врата".

 

С присъщите за нея търпение и желязна дисциплина Лили е успяла да премине спокойно през изминалата година, в която заради COVID-19 тя отмени голямото си турне. Никога унила и никога отчаяна и хленчеща, Иванова вярва, че трудностите са средство за мобилизация.

 

По време на пандемията примата не е спряла да мисли за работа и бъдещи проекти нещо, което винаги е правила. Ето защо появата на коронавируса не е успяла да промени възгледите и нагласата й за света. „Мисля за моята работа, за концертите и за публиката какво има да се променям! Моята философия за живота винаги е била една и съща миналото е урок, а бъдещото цел! Назад няма нищо! Материалната надпревара никога не е била цел за мен“, казва певицата.

 

Силният характер на примата и непримиримият й дух са причината тя да разчита на първо място на себе си. Лили организира всичките си изяви и проекти сама, за да може, ако направи грешки, те да са само нейни. „Не мога да си позволя този лукс да мисля само за сцената. Съобразявам се къде живея, къде работя. Разчитам само на себе си, защото не мога да направя компромиси с творчеството си, с музикантите”, споделя певицата, допълвайки, че за хората може би е звезда, но никога не си е позволявала сама да се определя за такава.

 

Работа и упоритост са в основата на светлото бъдеще на страната ни, казва още Лили. В чиито и ръце да е властта, гражданите на България и техните избори са най-важни. „Като че ли сме свикнали да получаваме всичко наготово. И това сега излиза на преден план. Трябва да работим. Който и да дойде на власт, той няма да ни нахрани, ако ние не работим. Където и да отидем по света, не държавата ще ни нахрани, а ние с труда си. Замисляли ли сме се какво правим ние за държавата си? Какво й даваме? Аз не чакам някой нещо да ми даде... Аз работя“, отсича примата, категорична, че бъдещото поколение има какво да даде.

 

„Имаме будна, образована, прекрасна младеж, но за съжаление, никой не я показва. Имаме интелигентни хора, но и те не фигурират в праймтайма на медиите. Търси се скандалното и пошлото. В България има интелигенция. Обръщам се към политиците: извадете можещите, за да блеснете и вие! извадете интелигентните млади хора, имаме ги“, сподели още Лили, цитирана от „България Днес“.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени