Лили Иванова сваля Васко Василев

3316
25 Юни 2013, 11:07


Лили Иванова и Васко Василев стават все по-близки в последно време. Естрадната прима изглежда е хлътнала до уши по цигуларя, тъй като го последва даже и в Испания, научи HotArena.net.

 

От пролетта насам тя се държала като влюбена ученичка и непрекъснато преследвала музиканта, с когото в последната година станаха първи приятели.

 

Певицата е стигнала до там, че преди дни отлетяла за Испания, само и само да прекара 2 дни с Васко. Двамата се чули по телефона, а щом разбрала къде е цигуларят певицата веднага отпътувала при него.

 

„Тя никак не обича да лети и се подготвя сериозно преди всяко пътуване. Този път шашна всички, като заяви, че трябва да се приготви за заминаване още на следващия ден. Едва успяхме да й резервираме полет и хотел във Валенсия”, разкриват от екипа на певицата.

 

Лили заминала за 2 дни, само и само да прекара малко време с Василев. Музикантът трябвало да заснеме клип там, а малко преди срещата им примата настояла да й организират шопинг тур в Барселона.„Искаше да му купи някакъв подарък и беше в паника как да го изненада. Досущ като влюбена ученичка”, издават от антуража й.

 

Докъде ще стигне флиртът на Лили с Васко Василев обаче никой не се наема да прогнозира. Цигуларят преди години имаше връзка с двойно по-възрастна от него жена, но пък примата направо може да му е баба, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тони
преди 7 години
0
Това е най-голямата глупост, която може да се напише. Две толкова известни истински звезди не е нужно дори да имат специален повод, за да се срещнат, в която и точка на планетата. Помислете и за разликата в годините.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени