Лили Иванова уреди племенничката си на работа в министерство

1115
24 Септември 2021, 12:00


Лили Иванова не е обърнала гръб на семейството си, узна HotArena.


Напук на слуховете, че води вражда с по-голямата си сестра Магда и нейните две дъщери, всъщност помежду им цари мир. Благодарение на уважението, с което примата се ползва навсякъде у нас, тя успяла да уреди една от двете си племеннички на сладък пост към здравното министерство. Радмила вече била назначена за младши експерт в столичната РЗИ, която е под шапката на Министерството на здравеопазването. Като държавен служител тя получавала добра заплата и бонуси, за да води охолен начин на живот. 


Всъщност въпросната дама е една от потенциалните наследнички на богатството на певицата. Още преди години стана ясно, че Лили е подготвила своето завещание и е разпределила спестяванията, имотите и правата върху творчеството между роднините си. И двете й племеннички някой ден ще получат пай от имането й, но особени пристрастия вечната Амбър имала към Радмила и нейния син Иван. Момченцето, което вече е тийнейджър, от съвсем малко правело дарове на своята баба Лили. 


Другата племенничка на Лили - Мария, също има две деца, които се падат внучета на звездата. Вероятно и те ще получат дар от нейното богатство. известната със суровия си характер Лили обаче дори не харизала на Мария гарсонирерата в родния й град Кубрат, макар да притежава апартаменти за стотици хиляди в София и Варна. Преди години двете сключиха договор и Мария плати на леля си сумата, която поискала, за да припише жилището на нейно име, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени