Лили Иванова в капана на фотошопа (Примата прекали с подмладяването)

1116
10 Февруари 2021, 19:09


Лили Иванова цъфти като пролетно цвете. Или поне така изглежда на последните си снимки, видя HotArena.


Примата засне поредната си фотосесия, която хвърли в смут независимите наблюдатели на процесите свързани с нея. Голяма част от почитателите й изобщо не успяха да я разпознаят и засипаха кадрите с коментари дали пред обектива наистина е застанала Лили или за целта е наета нейна много по-млада двойничка. Истината е коренно различна. Снимките са оригинални, а изпълнителката прилича по-скоро на 40-годишна жена в разцвета на силите си, отколкото на дама, която крачи в деветото си десетилетие. 


Лицето на 82 годишната Лили няма никакви бръчки или дори леки несъвършенства. И всичко това е постигнато с намесата на фотошоп. Прекалената обработка обаче има по-скоро обратен ефект, тъй като певицата изглежда абсолютно неестествено. Иванова стои като застинала на кадъра и всеки би разпознал, че това не е истинската й визия. Заради въпросния фотос мнозина започнаха да я наричат на шега "Вечната Лили". 


Драстичното подмладяване с фотошоп обаче е обречено на провал, ако Лили бъде срещната някъде на живо. Независимо, че спазва железен режим, ползв висококачествена козметика и огромно количество професионален грим, тя няма как да скрие, че отдавна не в първа, нито във втора, та даже и в трета младост. В което няма нищо срамно, пише Галерия.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
А, бе
преди 2 месеца
0
Това няма нищо общо с Лили Иванова! Тя може само да си мечтае да изглежда така ( не че фотошопираното ''произведение'' пращи от красота...)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Женя
преди 2 месеца
0
Изглежда нелепо просто. Нали уж голяма прима, няма ли чувство за самоусещане че дори не си прилича с направената снимка?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Pl
преди 2 месеца
-2
Това е Луна
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени