Лили Клюкарката се вталява с глад

https://hotarena.net/az-jenata/lili-kliukarkata-se-vtaliava-s-glad HotArena.net
Лили Клюкарката се вталява с глад
Лили Ангелова от Биг Брадър се втали с така модерния фастинг, който практикува от 20 дена, узна HotArena.


Периодичното гладуване е признато за една от най-ефективните диети за отслабване. Тя изключва от менюто и рафинираните въглехидрати храни като бялото брашно, захарта и ориза. Освен това брюнетката тренира през ден и очаква съвсем скоро на корема й да се покажат така желаните плочки. 


След като роди през лятото на 2018 година, Лили се бореше с килограмите и все не успяваше да ги свали. Приятелка й препоръчала този режим на хранен и риалити героинята вече може да се похвали с новата си стройна фигура, пише Галерия. 

10 Коментара

Blqk

преди 3 години

Каква стройна фигура? Тази е 1 и 50 висока. Как очаквате да има стройна фигура? Ако беше слаботелесна щеше да прилича на дете. Сега поне по нещо можеш да кажеш, че е жена. Вярно, кофти направена жена, но все пак хахахахахахах Да не издребняваме.

Коментирай

Хаха

преди 3 години

Какви плочки,луди ли сте?Лиляна има отвратителен корем,никаква талия,набита и много отпусната е,тренира но изобщо не личи,лесно е да си сложиш силикон но въпроса не е само в големите гърди,това разплуто туловище и на него трябва да обръща внимание

Коментирай

Koko

преди 3 години

Лили е пич

Коментирай

Лили - сплесканата коса

преди 3 години

Ако не си прави косата все сплескана, също ще изглежда по-слаба. Трябват и букли и обем.

Коментирай

баста

преди 3 години

Тази е известна с това,че е известна.Нищо друго.

Коментирай

Beautiful

преди 3 години

Лили е страшно мила,секси и харизматична.Всички са заблудени от един екранен образ.Но като човек е много добра и честно казано,на мен ми омръзна да гледам анорексички.Лили е красива и очарователна.Не е прекалила с нищо.

Коментирай

Коко

преди 3 години

И 170 да беше със слаба фигура пак нямаше да ок.Симетрията в важна,не ръста!Има и високи жени,но приличат на коне и винаги изглеждат по-стари!Балерината например винаги младее,дребна и слаба!

Коментирай

Така ти личи, че си от отбора по ниско пърдене...

преди 3 години

Сериозно? Я погледни Клаудия Шифър, Наоми Кембъл и пак приказвай, че високите жени изглеждали по-стари! Всичко е въпрос на ГЕН, а не на ръст, “драга”. Имам приятелка, която е 1.50 висока а в лице прилича да бабичка, така че недей да дрънкаш глупости.

Коментирай

Коко

преди 3 години

Много си зле !Клаудия Шифър колко пъти си я виждала на живо ,ма??Плюс това те имат такива лица съвършени,че и 160 да бяха всеки в сурата ще ги гледа!Дрънкаш глупости ти!Всичко е въпрос на ген и СИМЕТРИЯ!Справка-балерини и гимнастички ,не говорим за супер модели!Лили е с много пластики и едър кокал ,това не се променя!!! За сведения съм 167 висока!

Коментирай

ми,

преди 3 години

Нито балерините ,нито Клаудия Шифър и Наоми Кембъл са си сложили цумени цици от по няколко кубика.Този задник който си го качват отпред такива като въпросната Лиляна само ги захлупва,прави по-ниски визуално и за никаква стройна фигура не може и да става въпрос.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.