Лили отказала да влезе в болница: В никакъв случай, ще ме уморят!

10 Юли 2022, 19:00


След като в края на юни отмени четири концерта заради внезапно заболяване, Лили Иванова вече е здрава и в идеална форма. Примата на родната естрада се върна към репетициите си за своите предстоящи изяви пред публика. Тя показа снимка от репетиция в София, която е проведена в сряда.

 

Звездата изглежда в идеална форма. Този месец тя очаква да се срещне с феновете си от Бургас, Варна, Габрово и Плевен. Разпродадени са билетите и за концертите й в Кърджали, Смолян, Панагюрище и Сандански, които са чак през октомври.

Лили съобщи, че е болна, на 24 юни. Симптомите се появили, докато репетирала за концерт във Велико Търново. Тя не уточни какво е заболяването, но според източник на „Уикенд” се е заразила с Ковид-19. Въпреки настояването на най-близките й да бъде приета в болница, където да е прецизно наблюдавана предвид напредналата си възраст, тя категорично отказала. „В никакъв случай! Там ще ме уморят по-бързо. На кой каквото му е писано”, отсякла звездата. Тя сравнително бързо преборила заболяването в домашна обстановка, където всеки ден я посещавал лекар.

„Уважаема публика, искрено съжалявам, че поради внезапни симптоми на грип и висока температура по време на репетицията в ДКС - Велико Търново, се налага да отложим концертите във Велико Търново, Габрово, Ловеч и Плевен!”, написа примата в социалните мрежи. Тя насрочи нови даде за отложените си изяви. Феновете й масово започнаха да й пожелават бързо оздравяване. Явно позитивната енергия, която й изпратиха, не била напразно и пожеланията им за здраве са се сбъднали.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени