Лили плати 12 000 евро за новия си трон

1569
19 Февруари 2021, 14:10


Лили Иванова се обзаведете с истински трон, за който е платила сума като за малка кола, пише Телеграф, позовавайки се на информация от нейни приближени.

Хората на Лили не пожелаха да кажат точно колко е платила за луксозната мебел, но уточниха, че „става въпрос за сума над 12 хиляди евро, а може и много повече с транспорта“.

Тронът отново е в любимия на Лили стил "Рококо".  Тя обича да седи на удобни и големи фотьойли и дивани, но тронът й  е любим. От време на време си прави снимки с троновете, които сменя през годините.

Столът е ръчна изработка и е направен от скъпи материали. Подобни се продават в китайските онлайн магазини на цена под 1000 евро, но Лили никога не би си помислила да замени оригинала със заместващ продукт.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мнение
преди месец
-2
Какво значение има на колко скъп стол седи, когато няма кой да я погали, кой да я прегърне, с кой да си каже нещо мило, да изпие един чай вечер, сгушена под топлото одеало...???!!! Ако ще да си купи 10 такива стола, сърцето и е празно! Нито родила, нито осиновила! Не съм я видяла и с животинче на снимка!! Не коментирам творчеството и таланта и, но като човек си личи колко е празна! Саможива бабичка!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
-1
Има хора които са си самодостатъчни.Има други които раждат деца и ги захвърлят, трети които имат по 10 и не знаят имената им.Колко "пълни"като люде са такива? Кои сме ние,че да съдим?
xo
преди месец
-1
Като няма други радости и смисъл в живота, нека си купува скъпи глупости и да си ги реди в мавзолея.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди месец
-3
На Лили всичсо й прилича и може сама да си го позволи!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени