Лили подарява ботушите и якетата си на фенове

508
11 Март 2021, 12:31


Лили Иванова си подарява якетата, ботушите и обувките, узна HotArena.


Примата има навика всяка година за първа пролет да дарява свои фенове с дрехи, които не използва по една или друга причина. Обикновено става въпрос за неща, които са й подаръци от някого, но са й големи или не носи такива. Дава ги на фенове, сформиращи неформални клубове на почит към певицата. И често феновете спорят кой какво да вземе от даровете на легендата. Тази година Лили също спазва традицията, но взема всички мерки за безопасност. 


И до ден днешен нейни фенове разказват как един от най-известните й почитатели, каращ трамвай, получил яке в синьо и бяло, което навремето й било дадено от Емил Димитров. Почитателят дълго време пазил якето като свещена реликва у дома си и не давал на никого да го пипа. Накрая решил да го облече и поразходи из софийските улици. Оказало се обаче, че му е малко. Въпреки това той тръгнал на разходка и съответно някои от шевовете се пръснали, но въпреки това той вървял щастлив и обяснявал на всеки срещнат познат, че това му е дар от Лили. 


Именно ватмани и ватманки са най-запалените почитатели на примата и те често получават от нея подаръци. Певицжата обаче рядко дава сценичните си тоалети и обувки. Тях предпочита да ги паз, пише Телеграф. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени