Лили се маже с крем за 1500 лв.

https://hotarena.net/az-jenata/lili-se-maje-s-krem-za-1500-lv HotArena.net
Лили се маже с крем за 1500 лв.
Естрадната легенда Лили Иванова се маже с крем против бръчки на швейцарската марка „Ла прери” за рекодните 1500 лв., научи „Уикенд” от хора от екипа й. Звездата била луднала по помадата и не пропускала и ден, в който да нанесе от скъпоценния крем върху кожата си.

81-годишната изпълнителка неведнъж е споделяла, че няма никакви пластични операции по лицето си. Прибягвала единствено до козметични процедури. Дни преди новогодишните празници изпълнителката на „Камино” буквално била затрупана с подаръци. Лили дори публикува в личния си профил във фейсбук част от армаганите за нея. Приятели и съвсем непознати за нея хора й изпратили цветя и шоколад, предимно натурален. Сред даровете имало украшения, множество плюшени играчки и картички.

Най-много Лили се зарадвала на малката кутийка с чудодейния подмладяващ крем, подарък от близък неин приятел и почитател. Певицата, която от няколко години успешно сърфира в интернет, веднага потърсила повече информация за мазилото и изпаднала във възторг, щом прочела, че има незабавен лифтинг ефект, който скоростно изтривал бръчките и заличавал годините. Скъпарският крем, който струва колкото 5 минимални пенсии, успешно се борел с признаците на стареене, правел отпуснатата кожа гладка и стегната , а тенът – сияен. Певицата вече го е изпробвала и е удивена от ефекта. Слагала си от крема всяка вечер, преди да легне.

От години, заради бръчките по лицето и ръцете й, Лили не позволява да я снимат в близък план. Освен това не допуска фотографи на концертите си освен тези, които самата тя е наела. Естрадната звезда не позволява да се публикуват нейни снимки, преди тя да ги е одобрила лично.

4 Коментара

е...

преди 3 години

и?да не и го купувате вие?проблема щеше да бъде тиквоча ако се маже с такъв!

Коментирай

??

преди 3 години

Лили Иванова може да се маже и с крем произведен на някоя космическа станция. Тя може да си го позволи с парите си,които сама е заработила!!! За таланта,за името ,за класата и можем само да мълчим!!! Ноtarena колко пари за козметика заработват от чичко паричко евтините к....вета за които пишете през ден???

Коментирай

Reklama

преди 3 години

Tiai statia mi prilicha po-skoro na SKRITA REKLAMA na marka za kozmetika, otkolkoto do neshto intimno, svarzano s lichnata higiena na pevitsata. Mnogo e grotesktna taia statia i ne podhojda za start i normalno nachalo na Novata godina. Jalko, che do takova dano padat jurnalistite.

Коментирай

Я стига....,

преди 3 години

Първо, тя отдавна не е на 81! Второ, защо публикувате снимка от преди около 45 години? И, трето, тази статия явно е платена- да не би да е станала и тя инфлуенсър, че да рекламира по този начин( в случая скъп крем)?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.