Лили в афера с комшия

23 Февруари 2023, 15:00


Лудо влюбен съсед ухажва примата на естрадата Лили Иванова, а тя не е никак безразлична към чувствата му. Това стана ясно навръх празника на любовта Св. Валентин. Точно на 14 февруари иконата на българската музика се похвали, че е получила страхотна изненада от своя обожател. В дома й пристигнал пищен букет от бели лалета с едно червено измежду тях. Картичката към армагана гласи:  „За певицата на любовта... Съседът”.

Поласкана от романтичния жест, Лили побърза да покаже подаръка си в своята фейсбук страница. Макар изпращачът на цветята да не се е представил поименно, певицата го познавала отлично. От няколко месеца насам той редовно изпращал букети и подаръци с повод и без повод.

Повече от 40 години звездата живее в просторен мезонет в кооперация на столичната улица „Оборище” 33. Там обичаната певица се нанася в началото на 70-те като булка на Янчо Таков - сина на втория човек в държавата по Татово време Пеко Таков. След няколкогодишен брак двамата се развеждат и просторният апартамент остава за певицата с благословията на нейния свекър.  Изпълнителката на „Детелини”, е сред най-дългосрочните обитатели на кооперацията. През годините мнозина от нейните съседи продали жилищата си, преместили се, други пък починали и роднините им давали имотите под наем. Тъй като блокчето не е особено голямо, всички се познавали. Естествено, до един били поласкани, че делят един и същ вход със звезда No1 на българската музика Лили Иванова. Преди няколко години в кооперацията на певицата имаше бум на продажба на апартаменти. Някои от собствениците бяха обявили за продан имуществото си, а купувачи се намериха за отрицателно време, предвид уникалната локация на блока на една от най-елитните улици в центъра на столицата.

Запознати издават, че ухажорът на Лили бил от новонанеслите се в блокчето, но разполагал със солидни финансови възможности, бил интелигентен и изклю чителен кавалер. Така спечелил благоразположението на певицата, която страшно рядко допуска нови хора в най-тясното си обкръжение, особено в последните години.

Гонещата 90 музикална легенда била любезна със съкооператорите си, когато се засичали около блока, но общувала лично само с новия съсед, както и с портиера на сградата. На втория му била изключително благодарна, защото приемал пратките и подаръците за нея, когато отсъствала от вкъщи или пък спяла за младост и красо та до 12 на обяд, когато забранявала да я безпокоят и да й звънят на входната врата или по телефона. Освен това преди време портиерът осуетил и опит за обир на дома й, а с храбростта и предаността с успял да се издигне в очите на взискателната и критична естрадна икона, пише „Ретро”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени