Лили в шок, издирва убийците на кучето на любимата й икономка

15 Юни 2022, 13:00


Лили Иванова изпаднала в шок от вестта, че кучето на нейната любима, макар и вече бивши икономка Мария е било убито преди няколко дни. За инцидента „България Днес“ научи от стопанката на животното.

70-годишната Мария напусна преди няколко месеца  дома на поп иконата.  Смъртта на мъжа на Мария и грижата за внуците принуждават икономиката на певицата да се засели в къщата на покойния си съпруг в софийското село Яна. За да се предпази от честите набези на крадци, Мария си взела бялото куче Шаро, което да пази от крадци големия двор.

Преди няколко дни стопанката му го открила в агония. Паникьосаната Мария успява да повика комшии на помощ, за да откарат кучето до най-близкия ветеринарен кабинет, но още преди да го качат в колата Шаро издъхнал. Малко преди това животното повърнало храна, в която имало карфици.

Бившата икономка на примата се поболява от мъка по домашния си любимец но намерила сили да вдигне телефона и да разкаже през сълзи на Лили за убийството. Звездата толкова се разстройва от мъчителната смърт на Шаро, че едва довършила разговора.

„Лили е много привързана към Мария, която я спечели завинаги със своята лоялност, работливост и преданост. Лили е  пословична с любовта си към домашните любимци. Тя  дълго време не можеше да прежали бялото си пуделче Топси. Едва  наскоро си взе друго кученце и го обожава“, разкриват хора от близкото обкръжение на звездата.

Певицата обещала на икономката си пълно съдействие убийците на кучето да бъдат открити и наказани. Мария предполага, че убийството е дело на местни апаши.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени