Лиляна Боянова отново влюбена

28 Януари 2019, 10:36Лиляна Боянова се залюби със сина на д-р Пламен Шарков. Социологът Аркади Шарков е новата сърдечна тръпка на журналистката, научи HotArena.


Двамата са заедно от няколко месеца, като това е и причината хубавата новинарка по някой път да се отклонява от пътя за работа, за да го види. Шарков е завършил УНСС - социология и публична политика в Маастрихт, пише „България днес”.


С Лили имат много общи интереси, което обяснява и колко бързо е пламнала връзката им.
Откакто бащата на 7-годишния й син я заряза, журналистката се затвори в себе си.


Очарователната новинарка имаше връзка с известен бизнесмен, но и до днес пази самоличността му в тайна.


Въпросният господин я изостави малко след раждането на детето им. Лиляна, която ревностно пази личния си живот в тайна и до днес не коментира дали сама се грижи за сина им, или бившият й споделя част от отговорностите с нея.


Водещата, която наскоро навърши 35 години, не крие, че иска да роди отново, но се притеснява как това ще се отрази на сина й . Лили има и още една причина да не бърза с второто бебе - работата й.
Шефовете оцениха качествата й, а тя се сдоби със собствена рубрика в новините – „Вярваме в доброто”. Освен това е носител на няколко награди за работата си.

Лили преживява неведнъж разочарования в любовта. Преди години тя имаше връзка с колега, който в момента работи в Нова телевизия.


Преди това пък в пресата се шушукаше, че е имала отношения с бившия съпруг на Виктория Петрова – оператора Димитър Иванов.


Дори се твърдеше, че двете новинарки не могат да се гледат, но Лили категорично опроверга мълвата и заяви, че Петрова е невероятен професионали и неведнъж й е помагала в работата.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени