Лиляна Боянова върти любов с разведен колега

https://hotarena.net/az-jenata/liliana-boianova-varti-liubov-s-razveden-kolega HotArena.net
Лиляна Боянова върти любов с разведен колега

Новият мъж на водещата на водещата на новините по Би Ти Ви Лиляна Боянова се оказа неин колега. Става дума за Николай Пенчев, който е дългогодишен режисьор в същата медия. След дълъг период на съвместна работа и чисто колегиални отношенията двамата с Лиляна се преоткрили и в момента изживявали страстен любовен роман.

Боянова потвърди, че техните отношения не са само обикновена пикантна клюка, пусната от завистиви колежки, като публикува техни общи снимки от последната им морска ваканция заедно. На кадрите се вижда как тя целува новия си любим. Оказва се, че преди фаталната брюнетка да нахлуе в живота и сърцето на Николай, той е бил женен и от бившата си съпруга има двама синове близнаци. Самата Лили дълго време бе самотна майка. Тя има пораснал син Калоян, който е плод на връзката й с известен, богат и успешен бизнесмен, чието име тя така и не благоволи никога да разкрие. Откакто се е родило общото им дете обаче, Боянова се грижи изцяло сама за него и не разчита на никаква помощ от таткото.

Именно заради разочарованието и тежкия емоционален срив, който новинарката преживяла след като бащата на сина й я зарязал буквално с бебе на в ръце, тя дълго време държала сърцето си затворено за нова любов. Близо 40-годишната водеща имаше няколко авантюри, една от които със социголога Аркади Шарков, а друга - с бившия съпруг на колежката си от новините Виктория Петрова. Обществена тайна е, че ябълката на раздора за двете новинарки се явяваше операторът Добромир, с когото Петрова имаше брак, за чието разтурване cпомогнала и интимната му афера с Боянова. Цели 4 години настоящата половинка на спортния министър Красен Кралев едва преглъщала факта, че трябва да се разминава по коридорите и да дели една гримьорна с Боянова.

През цялото това време обстановката в нюзрума била обтегната и никой от колегите им не посмял да се намеси във враждата на двете дами, а само гледали сеир. Виктория обаче в крайна сметка постъпила по-мъдро в ситуацията, като се разбрала на четири очи с Лиляна и й споделила, че е безсмислено да напрягат допълнително работния процес. За нея враждата оставала в миналото и случилото се вече не я разстройвало по никакъв начин.

Наскоро Лиляна не пропусна да се похвали, че двете с колежката й към момента са в перфектни отношения. Всяка е щастлива в личен план и вече не се конкурират за  вниманието нито на мъж, нито на зрителите, тъй като и двете имат отлична кариерна реализация, пише \"Ретро\".

2 Коментара

Лилян Боянов

преди 1 година

Абе защо втора седмица ни занимавате с тая? Пък кой й го слагал преди, кой й го слагал сега…. Явно някой следващ ще й го слага после. Сама ли си прави пиар? Поне да си беше хванала някой по-готин, че този на нищо не прилича!

Коментирай

ами,

преди 1 година

По-интересно за аудиторията щеше да е жълтурските мисирки да кажат името на известения, богат и успешен бизнесмен който и направил дете и я зарязал.А този е разведен и няма никаква изненада че са заедно.Да грозноват е но е паралия защото е от Медия груп която прави всички простовати предавания по Босфор тв.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.