Лиляна Павлова припадна в сауна

17 Януари 2017, 15:55


Лиляна Павлова e припаднала в сауна в Банско, научи HotArena.  Една от най-одобряваните министърки в кабинета на Бойко Борисов се свлякла на пода при свое гостуване между Коледа и Нова година, научи HotArena.

Почиващи на етажа, на който била Лили Павлова с мъжа си и малката им дъщеричка, разказаха, че действително е имало притеснения за здравословното състояние на министърката. Предположенията им са, че тя явно е попрекалила с напарването и престоя в сауната, при това без да се е хранила, и това е предизвикало лекия термичен шок. Обикновено на хора със сърдечни проблеми се препоръчва да не припарват до високите температури в тези помещения или ако го правят, да е само за няколко минути.

Павлова нямала данни да страда от някакво заболяване и затова си е позволила по-дългото нагряване, слава Богу, завършило без нуждата от спешно транспортиране в болница. Пристигналият лекарски екип установил, че Павлова е качила рязко кръвното и е получила лек нервен шок, вероятно в съчетание от силната горещина и напрежение. Дали й успокоително и й препоръчали почивка, без да се налага хоспитализирането й,  пише "Таблоид".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
преди 5 години
-2
Ех, тази свинкя! Не е папкала преди сауната и й станало лошичко....горкичката! Плача!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
_I_
преди 5 години
0
_I_
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
S
преди 5 години
0
Нищо и няма на дебеланата , като прави винетките 100 лв на припада , а в сауната да умира ........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени