Линда Петкова е част от журито в международен кулинарен фотоконкурс

30 Май 2022, 15:09


Линда Петкова, Мария Жекова и Савина Николова ще дадат общо 2000 лева парична награда за най-креативните снимки 

 

Съпругата на министър-председателя Кирил Петков - Линда МакКензи, бе избрана от модната платформа Answear за част от международно жури, което търси най-апетитните кадри в Instagram. За да попаднеш в селекцията на Линда и другите две членки на журито - Савина Николова и Мария Жекова, които оставиха своята голяма следа в тв формата MasterChef, а Мария грабна и победата в сезон 2021, не е необходимо нито да си професионален готвач, нито фотограф.

 

Достатъчно е да умееш да се наслаждаваш на храната и да споделиш това усещане на кратко в кадъра, който те е вдъхновил, като при публикуването му  непременно трябва да добавиш #foodspirationBG и да тагнеш @answear_bg, за да си осигуриш участие.   

 

 Общият награден фонд за България е 2000 лв., а фотоконкурсът Art Food Inspirations се провежда в цели 10 държави. Линда Петкова дава жокер на ентусиастите, като разкрива с какъв кадър тя би се включила, ако беше на тяхно място: 

 

 "Със сигурност със снимка на торта! Парче торта в красива чиния, аранжирано може би с плодове или сметана – нещо, което изпъква, но не отвлича вниманието от чистите съставки в рецептата."  

 

През следващия 1 месец, до края на кулинарната надпревара, която завършва на 30 юни, Линда, Савина и Мария ще ти напомнят чрез социалните си мрежи и готварските си творения, че Answear, очаква да покажеш на целия свят колко е "вкусен животът ти"! 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени