Линдарева проговори за Коцето, алкохола и двете си най-големи фобии (Разказ от първо лице)

07 Януари 2018, 16:00


Зорница Линдарева даде интервю за "Уикенд" месец след участието си в "Биг Брадър".

- Кой ви беше фаворитът за победител?
- Естествено, че Константин. Смятам, че той е достоен за титлата „Любима звезда на България”. Според мен победителят трябва да е искрен човек, комуникиращ с всички, а на тези, които не са му приятни, да показва отношението си по елегантен начин, без да влиза в груба конфронтация. Добре е да взима дейно участие, да е активен в мисиите в Къщата. Коцето готвеше за всички страхотни ястия, беше атрактивен, забавляваше, пееше, нито за секунда покрай него не бе скучно… За мен и за всички останали той е големият и автентичен победител. Него го познават от 15 години, ще го познават и след още 15. А някои други, които не притежават никакъв талант, освен хитро да манипулират и да прилагат елементарните си стратегии, само след 2-3 месеца ще са в пълно забвение.

- Признайте си, че флиртувахте с него в Къщата…
- Не, беше просто приятелска закачка. В Къщата бяхме като едно семейство, а Коцето се държеше много свободно със съквартирантите.

- Имахте ли си приятел преди да влезете в „Биг Брадър: Мост Уонтед”?
- Силно казано е приятел, но имах някаква връзка. Човекът не живее в България и какво ще стане помежду ни не знам и не мога да кажа. След излизането ми от Къщата не сме се чували дори по телефона. Може да се каже, че съм свободна жена, докато не се подпиша в обредния дом с някой мъж. По принцип съм си моногамна. Щом съм във връзка с един човек, съм само с него. Изобщо не харесвам хората, които изневеряват.

- А колко връзки сте имала през живота си с обвързани мъже?
- Може би само тези, които са публично известни. То и оттам ми тръгна тази слава… Мит е обаче, че постоянно съм с обвързани господа. Категорично не се чувствам добре в любовен триъгълник. И със сигурност връзките ми със свободни мъже са били много повече. Впрочем като цяло не съм имала много връзки. Така да се каже, май не съм много по обвързването (смее се).

- Определят ви като мъжемелачка, като разбивачка на семейства…
- Глупости, та аз съм толкова лесно ранима и чувствителна жена. Това, че съм флиртаджийка, няма общо с моята същност.

- В момента в какви отношения сте с Тачо и Жени Калканджиева? Любовният ви триъгълник с тях беше основна сюжетна линия при първото ви участие във „ВИП Брадър”…
- В добри отношения сме, въпреки че не сме се виждали отдавна.

- На 35 години сте. Замисляте ли се за брак и дете?
- Изплашена съм от всичко, което съм преживяла в личен план, та дори и преди да съм била готова, сега вече не се чувствам така уверена. Имах си много лични драми. Определено се страхувам от обвързване.

- В Къщата споделихте, че сте загубила две деца. Спонтанни ли бяха абортите ви или съвсем съзнателно махнахте бебетата?
- Имала съм и единия, и другия вариант. Може ли обаче да не коментираме тази тема, защото като зацикля, ми е болезнено и неприятно…

- Имала ли сте напоследък проблеми с килограмите и алкохола?
- Не. Цял живот трябва да се ограничавам, да се съобразявам какво хапвам, но вече състоянието ми не е така патологично, както беше преди години. Малко съм маниакална - ходя пеша по 10 километра, правя кардиотренировки… Относно проблемите с алкохола, това е доста преекспонирана тема. Ходих на независима психиатрична експертиза, тъй като съдя един жълт вестник. И тя категорично показа, че нямам зависимост към спиртните напитки.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ФАРФАН ЛЬО ТЮЛИБ
преди 5 години
0
заприличала е на въздушен филтър на ИФА!! ОТ ТОЛКОВА КУРОВЕ,БЕЛО И АЛКОХОЛ ТОВА СТАВА!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ушо
преди 5 години
0
Тази освен психично болна е много грозна износена вече дърта за каквото и да е
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 5 години
-1
Психично болна проститутка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени