Любен Дилов-син продавал мръсни снимки на съученици, имал досие в Детска педагогическа стая

1236
07 Януари 2018, 14:00


Доста буйно юношество е имал Любен Дилов-син. Писателят, който наскоро стана дядо, бил толкова непокорен, че даже се сдобил с досие в Детска педагогическа стая. Сред по-сериозните му провинения били продажба на порнографски списания и кражба на вино от легендарната кръчма „Кошарите”, научи HotArena.

„Аз съм раснал в разбойническа махала. В детството ми в квартала имаше невероятно съчетание между стари лозенчани и милиционери. Тоест децата се чувстваха недосегаеми. Участвах във всички простотии. Всичко по мен е трошено – ръце, крака, глава, челюсти”, споделял е 53-годишният днес Любен Дилов-син. И е допълвал, че порнографските списания, които продавал на съученици, вървели по 50 стотинки. Цената била на кадър, тъй като стоката била изключителна рядкост. Толкова, че по-стеснителните младежи не били виждали подобни снимки и Любен Дилов-син лесно ги подлъгвал. Продавал им откъси от популярно тогава списание. И тъй като връстниците му нямали представа, купували с убеждението, че се сдобиват с контрабандна стока.

„А всъщност им пробутвахме страниците с бельото… Крали сме от ресторанти вино. В „Кошарите” лесно се прескачаше”, разказвал е през смях Любен Дилов, чийто баща е известният писател-фантаст Любен Дилов, а майка му е изтъкната учителка по български език и литература. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ПИСАТЕЛ..ДА, БИЛ Е :)
преди 3 години
0
хахахаха..какъв писател,бе..... той си е един столичен СУТЕНЬОР!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени