Любен Дилов въздишал по Муки на Стоянка Мутафова

2271
19 Април 2018, 13:06Горещ спомен пази Любен Дилов—син за Муки на Стоянка Мутафова. Той е един от малкото мъже, които са имали щастието да я зърнат без дрехи, научи HotArena.

Случката се разиграла преди повече от 35 години. В мемоарите си Дилов разказва, че дъщерята на Мутафова имала навика да се преоблича, без да дърпа пердетата.

Синът на фантаста Любен Дилов пък живеел на една улица с примата на театъра и дъщеря и. И с негови приятели редовно дебнели зад храстите на кооперацията, за да зърна Муки, докато се съблича за лягане.


Гледката си останала уникален младежки спомен в съзнанието на Дилов. Писателят и до днес живее в дома на родителите си и продължава да е съсед на Стоянка и Муки.

„Да, познаваме се и аз съм много впечатлена от Любо. Изключително талантлив и готин човек е”, споделя Муки от своя страна.
Новото при дъщерята на Мутафова е, че за пореден път отказва брак.


Около рождения й ден, приятел на брат й, който живее в Америка, я поканил да му гостува. „Божил, приятел на моя брат, който живее в Ню Йорк, хареса мои снимки и реши да ме покани да му гостувам. Но, честно казано, в момента съм заета с презентирането на книгата за майка ми и не ми се мисли за мъже”, казва Муки.


Това е поредното предложение, което Муки отказва. Преди години, Георги, неин приятел от детинство й предлагал да заживеят заедно, но тя му казала твърдо „Не”.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени