Любо Чука нарами пушка

1302
12 Май 2020, 16:22


Бившият ММА боец Любомир Симеонов, по-известен с прозвището си Любо Чука, нарами пушка в мирно време, видя HotArena.


Соченият за предводител на страховитата банда биячи от близкото минало – „Чуковете”, се въоръжи с еърсофт карабина с оптика и заглушител и я размаха под открито небе, видяха пред обективите си папараците ни.


Онзи ден луксозна лимузина стовари 125-килограмовия мъжага пред офиса му в столичния кв. „Иван Вазов”. 2-метровия исполин бе само по тениска и докато крачеше към металната врата, облече в движение син суитшърт. Той любезно поздрави служителите в двора на сградата, а след няколко минути изскочи навън с шмайзера в ръка. Любо се похвали с оръжието, което изглеждаше съвсем ново.


Придобивката на здравеняка не е бойна, не е предназначена да убива. Еърсофт пушки като неговата се използват за игри, пресъздаващи военни действия. За предпочитане е симулациите да се провеждат в горски условия. Както при пейнтбола, играчите се разделят на отбори и използват напълно реалистични реплики на огнестрелни оръжия. Цевите бълват 6 милиметрови пластмасови топчета, които поразяват противниците.


След като се порадва на новата си играчка, Чука извади от джоба си дебела пура, запали я и полегна на една от пейките в двора. При всеки по-подозрителен шум гигантът се надигаше от скамейката и поглеждаше кой минава покрай офиса му, пише Уикенд. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени