Любо Ганев е неузнаваем с новите си зъби

929
29 Май 2021, 12:03


С  чисто нова усмивка грее волейболната легенда Любо Ганев, видя HotArena.

Той дълго време имал проблеми със старата захапка, след като неволно е скърцал с нея през нощта. Зъболекари дори са го уплашили, че може да остане без зъби в устата си. Любо дълго се колебаел дали да се подложи на сложната интервенция, но крайна сметка се престрашил.

"От преди месец ги сложих. Имам много силна захапка. Когато спя нощно време си търкам зъбите. Бях на ръба, ако не го направя сега, да остана без никакви зъби. Старите от 18мм бяха стигнали до 4 милиметра. Още като млад в Италия ми бяха казали за този проблем с търкането и захапката. Трябваше да спя с гумени работи като боксьорите, но не се съгласих. Времето не прощава на никого, затова започнах да работя върху тях" разказва пред „България Днес“ спортната легенда.  Допълва, че тези зъби са временни и се надява след няколко месеца всичко да се финализира.

„Промени ми се говора, изражението на лицето. Първите дни беше много терсене. Но вече трябва да съм представителен, не трябва да излагам федерацията“, казва с  касти типичното си чувство за хумор Ганев.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени