Любо Нейков носи маска дори и в джипа си

257
31 Януари 2021, 13:09


Маститият продуцент е 48, но заради затлъстяването и кръвното си е в рисковата група на потенциалните жертви на вируса

Любо Нейков не е от хората, които подценяват опасността от заразяване с Ковид-19. Продуцентът и звезда на „Комиците” и „Столичани в повече” спазва всички противоепидемични мерки, като дори носи маска там, където това не е задължително. Устата и носът му са покрити с предпазно парче плат и когато пътува с личния си автомобил, видяха папараците на „Уикенд”.

Нейков е на 48 години, но въпреки това попада в рисковата група на онези, при които коронавирусът дава най-сериозни поражения. Актьорът страда от затлъстяване, което се отразява зле върху кръвното му налягане, холестерола и сърдечната му дейност. Хора със заболявания като неговите трябва да се пазят много от коронавируса, съветват лекарите.

Любо взема насериозно заразата и защото е хипохондрик. Страха си от болести и умиране той получи след ранната кончина на брат му. Родственикът му почина само на 44 от масивен инфаркт.  Онзи ден Любо напазарува с маска на лице в магазин на бул. „Дондуков”. Докато комикът пълнеше торбите с продукти, джипът му беше паркиран пред супермаркета, а зад волана беше личният му шофьор. Нейков предпочита да се доверява на професионалист, вместо да шофира сам.

След като се запаси с провизии, едрогабаритният артист се метна на мерцедеса си и автомобилът отпраши към ул. „Чаталджа”. Там, пред дома си, Любо слезе все така с маска на лице, а дори и на улицата не я свали. С покрита физиономия и найлонови чанти в ръце „бащата” на „Комиците” се затътри към входа, където освободи едната си кунка и звънна на домофона. „Пристигнах, отваряй!”, изкомандва той жена си Гинка, слез което се чу свистене и щракване на ключалката. Разлостената порта Нейков ритна с крак и хлътна в сградата, пъшкайки от тежестта на торбите.  
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени