Любовник на Камен Воденичаров бедства в Бургас след 2 инсулта

07 Февруари 2016, 11:18


Неприятна новина дойде от Черноморието на 2 февруари. В деня, в който гей общността у нас честваше своя празник, стана ясно, че един от най-легендарните ни хомосексуалисти съвсем го е закъсал здравословно, дочу HotArena. 

Бившият кукувец Марко Бонев получил един след друг два тежки инсулта навръх Коледа и сега е прикован на легло в дома си в бургаския ж. к. „Меден рудник”. За него се грижи единствено майка му, която също е инвалид, пише "Уикенд".

Това е втори тежък удар в живота на бившия радио и тв журналист. На 21 април 2006 г., Разпети петък, развилнял се автомобилен хулиган го помита на пешеходна пътека. Заради катастрофата Бонев получава склероза и тръгва с бастун. Освидетелстван е с 80% инвалидност и държавата му отпуска малка пенсия. Парите му стигат колкото да купи някои от лекарствата си.

В началото на 90-те Марко бе звезда в „Ку-ку”. В студентската програма, където се изявяваше като репортер с основен ресор уличните анкети, го вкара неговият тогавашен интимен приятел Камен Во. Двамата живееха на семейни начала в София, а дружбата им беше започнала още в Бургас.

Край морето Камен залюбил известния местен педераст Гюрга. Там хлътнал и по Марко, който нямал завършено средно образование, но бил изключително интелигентен и начетен младеж с невероятно чувство за хумор. 

Воденичаров заряза Марко през 1994-а заради нова своя тръпка – мургавия сливналия Тони. За последния злите езици твърдяха, че е от ромски произход и е роднина на починалия от СПИН фолк певец Пламен.

След раздялата си с Камен Во бургазлията се върна в родния си град и започна работа като радиожурналист. Изявяваше се като водещ в станциите „Гларус” и „Южен бряг”, като няколко пъти атакуваше рекордите на „Гинес” за най-продължително живо предаване - оставаше зад микрофона за по над 100 часа.
 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени