Любовникът на Цветанка Ризова скочи на щаба заради мерките срещу коронавируса

2022
07 Май 2020, 13:07


Шумно несъгласието си с мерките срещу коронавируса у нас изрази любовникът на Цветанка Ризова - младият доктор Веселин Йолов, узна HotArena.


Последният официален мъж до водещата на "Лице в лице" е заместник-началник на Отделението по анестезиология и интензивно лечение към Медицински институт - МВР и явно е решил да натрупа бърза слава, оспорвайки решенията на щаба, след като не можа да изпъкне покрай ТВ звездата, коментират негови колеги. 


"По-вероятно е да спечелите от тотото, отколкото да пипнете коронавирус", написа във Фейсбук Йолов и разпали скандала покрай себе си. Преди дни той продължи тезата си като коментира: "Медицината като цяло е имала и ще има много по-големи предизвикателства от коронавируса! Става въпрос за вирусна инфекция, вирус, който беше прогнозиран като разрушителен в здравен аспект. Просто е нов или поне така се твърди. Това създаде една несигурност в здравните среди, която до голяма степен е оправдана, но преувеличаването на проблема ще доведе и води до много по-големи щети от самата инфекция. В такива моменти започва да страда икономиката, което в дългосрочен план ще повлияе здравето на хората. Оформя се порочен кръг. 


Лесно е да манипулираш един човек със здравето и живота му. Категорично спдоелям тезата, че данните за т.нар. жертви на коронавируса са манипулативни."


Очевидно доктор Йолов дискутира въпроса и с половинката си Ризова, която е повлияна от неговото мнение, пише Ретро. Десетки зрители не спират да критикуват водещата, че не задава адекватни въпроси на събеседниците си по отношение на коронакризата у нас.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ghh
преди месец
-1
Kakvo kostenurka,prilicha mi na kokoshe Dupeee ujasen e tozi koloratski brambar idvam da e napraskam s muhozol kato e vidq po televiziqta!izvinqvam se za latineceta no tel mi se precaka
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:))))
преди месец
-1
Доктор,любовник на ....костенурка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени