Любовникът на Мария Игнатова Енчо Керязов ПРОГОВОРИ за развода си: Вече съм свободен за други жени

20 Юли 2020, 10:07


„Разведох се с Дима миналата година, да. Няма конкретна причина за това. И да, ceгa съм отворен за нови контакти, свободен човек съм.”

 

Така световноизвестният акробат Еичо Керязов обясни факта, че животът му е баланс и където има хубаво, непременно ще има и тъжни моменти. „Определено това е най-тъжният ми момент. Мисля, че и на жена ми й дойде в повече всичко около мен. Постоянно работя, отдавам се на всичко, най-вече на работата си. Тя беше и против да се захващам с политика“, обясни зам.-кметът на Ямбол.

 

Въпреки тягостното усещане от раздялата с Дима, двамата продължават да са най-добри приятели и да се чуват всеки ден. „Бяхме заедно 19 години с нея, за всичко сме разчитали един за друг. И сега е същото, но вече е различно“, категоричен е големият ни спортист.

 

Дима е родом от Сливен и е с твърд характер - често спори с мъжа си и никога не отстъпва от позициите си. Двамата се женят навремето с халки под наем. Тогава Енчо има договор за работа във франция, а с бъдещата му жена са гаджета. В онези години тя може да замине само ако му стане съпруга.

 

Оказва се, че в Ямбол, който е родният град на Керязов, процедурата ще отнеме месец, а ангажиментът във Франция е неотложен и организаторите отказват да го изчакат. Затова двамата решават да се врекат във вярност в местното село Ханово.

 

Енчо взима халка от майка си за Дима, но баща му бил загубил своята за него. Един местен полицай се притичва на помощ и дава халката на Енчо да подпише с нея, пише "България Днес".  

 

Двамата имат прекрасни синове - на 19 и 14 години. Единият вече е в България, другият довършва образование в Германия.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))
преди 2 години
0
И този го е пернала кризата на средната възраст,ще започне като Манчев готвача да се "влюбва''до уши във всяка която му обърне малко внимание.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
От ЦИРКА в политиката....
преди 2 години
0
Който не е пожелал, той не е правил акробатика в политиката......а аз си мислех че се изискват по различни знания! То затва всичко е ЦИРК!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 години
0
Права е била жената да не желае да се излагаш с политика,но никога не е късно човек да се орезили.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени