Любовта на Цвети Стоянова спасила Куката! Гимнастичката е новата на Вълев

11736
11 Март 2020, 11:08


"Бях в депресия, но така наречена творческа. Поради факта, че творческата  професия е такава Ние играем чрез душите си. Всички емоционални рани, които си само нанасяне, когато играем различни роли, остават в нас. Имаме много духовни проблеми всички творци. Темата е важна и е свързана с повечето от нас." Това сподели актьорът Мариан Вълев, който в момента се изживява като режисьор.

 Според него най-лесният начин да излезеш от проблема при артистите е, като говориш за тези неща.  Актьорът бил спасен с любов и то голяма според думите му.

"Вярвам, че рано или късно в живота всеки има шанс да срещне любовта си. Дали през теб ще минат или не много хора, шанс ще ти се даде. Надявам се искрено аз да  съм я срещнал любовта. Имам си момиче и любовта ни е страхотна. Няма да коментирам отношенията си с Цвети Стоянова", не отрече, че има вземане-даване с бившата националка по художествена гимнастика Куката.

Красавицата вдъхновила 51-годишния актьор да направи филм за нея. През 2016 година момичето опита самоубийство, но оцеля. Филмът, който по-късно Мариан прави с името "Лошо момиче", бил именно по нейната история.

Творбата проследява живота на бившата гимнастичка Жанета, която преживява семейна трагедия и става жертва на насилие. Това е променя до неузнаваемост. По време на възстановяването си Цвети разчиташе на подкрепата на дългогодишния си приятел - футболиста Александър Любенов, но в началото на годината той изненадващо обяви че са разделени. Отношенията й с Куката продължават да са блестящи, но двамата се виждат тайно и извън столицата.

„Щастието и любовта обичат тишината”, споделя красавицата в едно от последните писания в интернет, пише „България Днес”.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Виееи
преди 2 месеца
-3
Този като му чух възгледите за живота, любовта и жените, съм потресена, че изобщо е имал жени в живота си ,които са се прежалили и са били с него - очевидно жени с много ниско самочувствие, несвикнали да ги третират като дами. За него е противоестествено, че жените гледали финансовото положение.. после говори, че човек трябвало да се старае да даде най-доброто на децата си.. А как ще стане това, ако майката не си отваря очите като избира бащата и си вземе някой стиснат, пропаднал непрокопсаник, който хем иска млади, хубави жени, хем не иска нищо да прави за тях и като не може нищо да предложи, се сърди, че нещата били такива, каквито са? Пък и с тази физиономия на алкохолик и много вживял се в ролята на Куката и в живота, не знам кои са тия тъпи парчета, които му връзват - явно са запленени от ролята му и виждат Куката в него, а не него.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hoi
преди 2 месеца
-4
Daddy Issues? Това момиче има нужда от професионална помощ. Жалко за хубавото лице.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Люба
преди 2 месеца
-2
Хайде да не им предричаме какво ще стане, а да им пожелаем да се обичат истински!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Наталия
преди 2 месеца
-25
Мила ми Цвети, Мариян е много под класата ти, намери си достатъчно силен и богат мъж. С тази визия тя може да се цели много по-високо. Явно още има наивни момичета които не са порастнали над ученическото си възприемане на "вечната любов". Обичай себе си първо а после мъжете.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Всяка
преди 2 месеца
-1
нова любов е "единствена, неповторима и най-истинска", когато започва... :-) Хубава комбинация, но прекалено взривоопасна и драматична- като от роман на Димитър Димов. :-)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени