Любовта спаси Кристин Илиева, а трагедията я направи по-добра

16 Ноември 2018, 14:15


Красивата моделка Кристин Илиева, която претърпя тежка катастрофа с поп певицата Дивна през март, разкри, че силата на любовта й е помогнала да преживее трудния и болезнен период в живота си и да й даде кураж да продължи напред, узна HotArena.

 

Имам чувството, че силата на любовта ми помогна и помага да изживея този момент по-леко и да имам сила. Будиш се сутринта и знаеш, че ще дойде часът, в който сте се уговорили да се видите. Ако няма такава тръпка – денят ти е сив“, обясни Илиева в предаването „Папараци“. Тя разкри за първи път, че именно гаджето й е бил човекът, на когото тя първо се обадила, веднага след инцидента, цитира „Телеграф“.

 

Кристин споделя, че по принцип е била много нетърпелива, но след катастрофата и последствията от нея понякога се чуди откъде вади воля, търпение и сила да продължи да се бори.

 

Моделката твърди, че случилото се я е променило към по-добро. „Станах много, много, много по-добър човек. Имам чувството, че ако е имало нещо негативно в мен или около мен, вече го няма“, казва още тя. Вълнува се за нещата, които и предстоят. Предполага, че инцидентът не й се е случил просто ей така – „Със сигурност има някаква цел и някаква мисия да минавам през всичките тези мъки и болки. Трябва да има нещо хубаво накрая, нали? Трябва да сме силни, защото животът е едно приключение. Каквото и да ти се случи, дерзай към щастието“, с усмивк завършва Кристин.

 

Моделката призна, че тя и родителите й са простили на Дивна, тъй като на всеки може да се случи. Когато певицата е отишла в болницата, таткото на Кристин я е прегърнал. С днешна дата си говорят и поддържат връзка.

 

С огорчение Илиева съобщава и това, че ако у нас не са били допуснали лекарска грешка, вече е щяла да проходи. „Да не ти се случва в България да те лекуват“, споделя разочарованието си блондинката.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
преди 3 години
0
Това момиче излъчва нещо неприятно - не знам дали е злоба...Далеч е и от определението “красавица” - симпатична е, но това определено не е достатъчно, за да бъде световноизвестен модел. Да се преориентира към нещо по-достъпно за нея.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ами докато хората плащаха от собствения си джоб и събираха средства за операцията и тя се хвалеше с маркови дрехи в инстаграм видиш ли болна ама с тениски за по 300-500 лева и т.н това не е редно първо искаш пари после показваш висок стандарт как се облича
преди 3 години
0
Много болни деца има които чакат пари за операции те и семействата им не си пускат снимки в инстаграм със скъпи дрешки а наистина имат нужда от пари!!!Поведението на това момиче е под всякаква критика тя и семейството и за мен са лъжци!Да със сигурност си е плащала операциите с патите на хората по частни клиники в чужбина но ми е чудно щом са бедни и нямаха пари и събираха как така тя носи скъпи дрехи нещо нещата не ми се връзват !!!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хахах
преди 3 години
0
Семейството на тази злобна пача никога не е било бедно, напротив! А тая малка мърла се държи потресаващо с персонала по супермаркетите. Не знам какво й се вързаха всички и как точно плютото "простолюдие" от нея и семейството й, спасиха живота й! Мърла!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени