Людмила Захажаева копира Лили Иванова (Рускинята луд фен на примата)

2634
19 Ноември 2017, 12:00


Лили Иванова явно е идол и модел за подражание поне на две от дамите в къщата на Големия брат, видя HotArena.


Това са меко казано ексцентричната Людмила Захажаева и не по-малко странната застаряваща фолкаджийка Луна


Че Люси има натрапчиви мисли, свързани в примата на родната естрада, може да каже още щом човек зърне на какво е заприличала майката на Албена Вулева. Не без помощта на естетичната хирургия тя си е докарала визия едно към едно с Лили. Снимки на двете дами могат успешно да се включат в рубрика „Открий 10-те разлики”, като обаче не е ясно дали ще се намерят цели 10 разлики между двете.


Люси е докарала и прическа, и грим, и устни, и дори жестове на Лили, на моменти дори бръчките по вратовете на двете дами изглеждат еднакви. На старта на предаването Захажаева доказа манията си да бъде като естрадната звезда, запявайки нейната песен „Стари мой приятелю”. За изненада на драгия зрител, тя е добра не само в имитацията на външния вид, но и на гласа и жестовете на Лили. 


При Луна имитацията е по-трудно уловима и вероятно дори самата фолкаджийка не я осъзнава. Във визитката си за предаването обаче тя почти едно към едно цитира думи на Лили Иванова, които примата каза това лято в интервю пред Антон Хекимян. „Аз съм такава, каквато съм. Хубава-лоша, това съм аз – оригинал”, каза Луна пред Брадъра. Думите на Лили бяха: „Аз не мога да бъда копие. Аз съм оригинал. Хубав-лош, аз съм оригинал.” Примата ги изрече, когато искаше да обясни защо не иска да прави кавъри на чужди песни, а предпочита да изпълнява собствената си музика, предават от Уикенд. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени