Людмила Захажаева посече випове и коментатори!

2647
14 Октомври 2015, 09:52


"Защо не се явил нито един от клиентите на Златка-Моника да я защити", така Людмила Захажаева коментира гостуването на Моника Валериева в "На кафе".


"Гей интригант - Стефанов, пародия на журналист... и дори на класически гей...! Природно и умствено недоразумение е той...! Ха-Ха-Ха Освен гей Стефанов преглед на бикините на фолкаджийки и боксерките на спортистите - не сме видяли в скапаното му списание", продължи майката на Албена Вулева да обсъжда и коментаторите в студиото на Гала.


"А сиктир... от плевенската начална учителка! Да не й разнищя спатиите и на нея, кафеварка без дъно. Нима с леко трепереща ръка на Гала-Заспала и гей дружките й - Стефанов и Минчев ще се узакони проституцията в България", пита Захажаева.


"Тая Ками-чистачката -да се скрие в клозета! Гала-Заспала все кани боклуджии и чистачките на клозети...! Аман от тази селска седянка", категорична е Захажаева, която направо посече де що има роден хайлайф.


"Моника-Златка не е в състояние да преброи връзките си с мъже! До толкова не може да брой! Ха-ха-ха А стига сте пробутвали през ефир Златките", продължи коментарите си за изгонената от риалитито.


"Аниматор Минчев бил защитавал проститутки! Как да не ги защитава ако живее с техните пари? Кой друг се нуждае от неговите партита и награди, срещу пари? Клоун и палячо Минчев седи и проповядва колко е класно било да си универсална проститутка! В трамвай да се връща тоя гей!", споделя още устатата рускиня.


Не бе подмината и Антония Петрова: "Каква е тази коментаторка. Нито рускиня, нито си има отношение към Русия".


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
катерина кокс
преди 5 години
-1
А нима всеки от изброените,не се мисли за това.което не е !! Баба,баба.........ама се изправя,и си казва всичко в очите!Не и пука от никого,и не е засегната от ширещото се лицемерие,с цел ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ И ПРОБУТВАНЕ В т.н ВИП СРЕДИ!Не,че и тя няма апетит към това......но е въпрос на друга тема!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kat
преди 5 години
-5
Taia Baba Iaga za kakva se misli???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени