Люси Дяковска се прави на дизайнер, рисува хотел, построен от стари корабни контейнери

03 Март 2018, 16:00


Певицата Люси Дяковска, не се задоволява само с ангажиментите покрай музиката. Творческите й проекти надхвърлят сценичните изяви и съдийстването по музикални конкурси.

От известно време Люси е съдружник във фирма за обзавеждане на хотели и шоуруми, пише „Таблоид”.   Певицата се проявява като дизайнер на вътрешно обзавеждане и по собствените й признания е много доволна от успехите в новото поприще. Дяковска проектира мебелите и разположението им, както и цялостния вид на доста странен хотел в района на Южното Черноморие. 

Основният материал на хотела са стари и рециклирани корабни контейнери. Всеки от тях е с дължина 12 метра и височина от почти 3 метра. 
Именно тези стари железа се превръщат в спални, бани, тоалетни, коридори и басейн, а Люси Дяковска е основният дизайнер на проекта. 

Мъжкараната вече си е казала тежката дума къде да се изрежат прозорци и врати, определила е къде ще са климатиците, какви ще са леглата, столовете и гардеробите, въобще всички подробности за приятно прекарване на бъдещите гости. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени