Люси Дяковска си купи огледало за спалнята, обичала да гледа креватните си изпълнения

01 Август 2022, 10:00


Люси Дяковска прави подобрения в жилището си. Певицата-лесбийка освежава интериора с нови облицовки и мебели, а онзи ден дори си купи огромно огледало за спалнята. Така вече ще може да се гледа и когато се люби.

 

Рамкираното рефлекторно стъкло Дяковска напазарува в строителен хипермаркет, видяха папараците на „Уикенд”. Понеже нямаше как да мъкне сама придобивката, рижавата изпълнителка беше взела със себе си и помощник – мъж със средно телосложение. На клиентите в магазина не им стана ясно какъв точно й се пада на Люси господинът, но за всички бе ясно, че не й е любовник.

Хомосексуалната звезда плати на касата с банкова карта, а личният й хамалин седеше до нея, пъшкайки под тежестта на огледалото. Миг по-късно транзакцията получи одобрение и носачът се затътри запотен към паркинга.

„Слагай в багажника, но много внимателно, че е чупливо!”, изкомандва Дяковска, когато с помагача стигнаха до автомобила й. Докато брюнетът се опитваше да натовари покупката, най-известната ни лесбийка отвори задната лява врата на колата, пъхна главата си в купето и се надупи яко. В същото време друг господин едва не катастрофира с возилото си, зървайки задника й.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Георг Спартански
преди седмица
0
люси дяковска е СПИНОЗЕН ТРАВЕСТИТ. брат и е пробит манаф, а баща и дърт педерунгел. Плевен скоро ще изхвърли един път за винаги сем. АДАМС (дяковски) , защото отвращават целия град!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лизи близи
преди 2 седмици
-3
Ай сиктир ма извратена путкосмукалка такава какво ближеш путки вместо кур и да раждаш ялова кукундрела пиеща мазга
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени