Люси и Ани Хоанг се спасиха от фалита с разнос на пици в Елин Пелин

5411
23 Април 2020, 12:16


Режисьорът Людмил Иларионов - Люси и певицата Ани Хоанг припечелват от доставка на храна по домовете и видя HotArena.

Преди въвеждането на извънредното положение заради разпространението на коронавирус те отвориха заведение в родния град на пайнерката  Елин Пелин. За съжаление след старта, звездите бяха принудени да преустановят работния процес. Това за малко не ги доведе до фалит. Въпреки наложената изолация те намериха начин да продължат своя бизнес. На официалната страница на кафе-бар „Новото” в социалната платформа Фейсбук е публикувано съобщение, че работниците ще разнасят храна до адрес.

П
одчинените на Ани и Люси ще приемат поръчки за доставки, както в рамките на града, така и в селата част от територията на община Елин Пелин. Към цените за кетъринг е включена и доставка, която варира между 2 и 3 лв. Поръчките са възможни единствено в делнични дни и във времето от 11 до 19 часа. Освен пици в менюто влизат сандвичи и понички, те обаче не са споменати в предложенията за вкъщи.

Преди седмица се появиха слухове че Ани и Люси са фалирали. Двамата обаче не са чак толкова зле финансово. Прекарват по-голямата част от времето си в града на виетнамката. Местните не спират да сипят похвали, както за вкусната храна, така и за интериора. Заведението предлага една уникална арт визия по идея на режисьора. Водещ нюанс е  червеният,  а мебелите са направени от разглобен на части автомобил, пише „Телеграф”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гнусно
Преди 1 година
-1
Тия двамата са ми толкова гнусни че никога няма да си поръчам от тях или да им седна в ресторанта
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ето ги
Преди 1 година
0
Отидем на вечеря, кво? Аз ли ша та черпя? Всичките мъже се превърнаха в момчета. Съжалявам, ама имаме проблем. Не ми се прай на мъж, като си по гладък от мен. Алооо, осъзнай са малко, дришльо. Как да ти взема като нямаш нищо. Взеха ти мъжкото на епилация. Добре, че тялото ти е за компенсация. Върху новия си проект Ани Хоанг отново работи в тандем със своя любим - режисьора Людмил Иларионов – Люси.HotArena разполага с първи кадри от видеото, които по-скоро приличат на сцени от порно филм. Изкуствени пениси, голи тела, секс играчки, марихуана - са само малка част от реквизита на предизвикателството озаглавено „Банана“. Текстът също доста красноречиво подсказва какво ще се случва в новото „филмче“ на Ани.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бееее,
Преди 1 година
0
"Работещите и мислещите"хора...до този под мен.
До предният коментиращ
Преди 1 година
-5
Можеи да ги наричаш както си искаш, но действителността е, че са работни и мислещи хора!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
Преди 1 година
0
"Работни" ....създаваха порно клипове и вулгарни песньовки.
бееее,
Преди 1 година
-3
Какви звезди са тези чалгаропитеци.Я престанете да звездосвате наляво и надясно всякаква паплач чекнеща се телевизОрО.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени