Лора Караджова пръсна 7 бона за раждането на бебето

https://hotarena.net/az-jenata/lora-karadjova-prasna-7-bona-za-rajdaneto-na-bebeto HotArena.net
Лора Караджова пръсна 7 бона за раждането на бебето
Певицата Лора Караджова роди сина си Матео на 16 май, узна HotArena.


Момченцето е от връзката й с ди джея Марсел Рохас, с когото се сгодиха на рождения й ден в края на миналата година. \"3100 тежи и все още лекичко крещи. Айде, пийте едно за мен. И ни чакайте заедно да хващаме бронзов тен\", написа щерката на Данчо Караджов. 


Тя пръсна 7 бона за раждането - около 2 за избор на екип и ВИП стая в частна болница в София и 4850 за стволови клетки за бебето, пише Галерия.

11 Коментара

Ая

преди 3 години

Голяма работа аз платих 10 000 за раждане и какво от това. Стига сте си мислили че само тези измислени випове в бг могат да си позволят да платят за раждане.

Коментирай

И 2000

преди 3 години

Бона да похарчи пак е едно пиянде, което е извесно заради баща си!

Коментирай

До Ая

преди 3 години

Извинявай , но 10000 лева раждане!!!! На сурогатна майка ли плати????!!! Нещо намали сумата! И други раждат платено знаем тарифата!!!!

Коментирай

До родилата за 10000

преди 3 години

Гледай как ще си възпиташ детето! Не колко мъжат или дьртия е платил да родиш секцио!!! Булка яд те хвана а??? Плати 200 лева и ща та пишат ма баровке!

Коментирай

Незнам

преди 3 години

Коя платила да роди незнам ! Ама на Лора колкото пара през. Носа е минала.....,,,,,,,,и през устата! Не може го сметнете!

Коментирай

guncho

преди 3 години

(Съхраняване на извлечени стволови клетки) Цялата сума за услугата Cells За 20 години – 4300лв За 25 години – 4600лв За 30 години – 4900лв При това положение не виждам какво се пънеш. Суроготната майка е в пъти повече.

Коментирай

Ая

преди 3 години

Родих точно за 10000 лв в частна клиника. Само посещение до доктора ми струва 30-50€ такаче моля ви. Има хора който могат да си позволят това и не виждам нищо лошо. За 30 год на пред съм платила съхранението на плацента, пъпна връв и клетки. Това не мисля че в нешо лошо. И детето ми е много възпитано и не е лигаво. Едното няма нищо общо с другото. Коментара ми беше за това че сега не е чак такъв лукс да родиш в частна клиника с всички екстри вместо в държавна болница и да трябва да си нося всичко с мен. При моето раждане дори пижами ми бяха осигурили хората и постоянно наблюдение. Детето ми стоя в клиниката 10 дни заради преждевременно раждане и не съжалявам за нито един лев който съм платила на лекарите, защото получих грижи за детето си който в държавна болница нямаше да има. Ако виждате нещо лошо в това да можеш да си платиш за здравно заведение и лекарски екип не виждам нищо лошо. Казвам че Лора Я правят излишно ВИП персона за неща който доста хора на наши дни могат да си позволят. На всякъде по света се плаша за лекар педиатър и клиника ако искаш добър сервиз. На всякъде те питат дали имаш застраховка и дали искаш екстри при престоят ти в клиниката.

Коментирай

До Ая

преди 3 години

Булка гледай си детето! Няма смисъл да са фаляш! Не си единствената! Моя мъж е лекар с часна практика! Имам пари повече от необходимото, но незнам що ме дразниш! А сетих се! Парадираш и пишеш за ношницата си, грам не ме вълнува! Явно си била бедна ! Успех с детето! Да то запишеш. В най - скъпото часно училище, после се похвали!

Коментирай

а бе,

преди 3 години

Някога прабабите ни по къра са раждали по време на работа,пък хора са възпитали.Сега фукни по нета коя колко е платила и къде е родила,което изобщо не е важно за никой.Въпросът е какви хора ще възпитат такива като Лора защото в "Брадъра" се показа като кухоЛейка без никаква елементарна обща култура.А изтананикането на няколко безсмислени песньовки с кълчотене не я прави певица.

Коментирай

selest

преди 3 години

Офффф голямо парадиране коя колко е платила за раждане!!! Не това е важно, нито дали спиш на пари или не!!! А дали ще направиш от това дете човек или ще е поредния боклук, който ще стане проститутка или бандид и убиец, каквито вече а всички родени след 90-та година!!!! Вижте, че не ставате за родители беее, не може да възпитате едно дете, какво като сте платили 10 000 да го родите а!? Тъпи комплексарки - провинциалистки!!!! Дошла вчера в София и сега трябва да се покаже колко и какво има! Знаем ви откъде сте тръгнали всички такива като вас! Отворите ли си устите падат змии и гущери ама нали вече не сме на село и сега трябва да си правим реклама! Селска измет!

Коментирай

коврат

преди 3 години

Мръсни долни боклюци са тая лора и сантра! Боже пази България!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.