Лорд Евгени Минчев: Андреа се докосва до стила на Чичолина! Защо?Ламе като из ведро се лее ведро по Тита и още + СНИМКИ

1606
24 Октомври 2020, 17:13


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Ламе като из ведро се лее ведро по Тита

Титанична е Тита в тази рокля, отразила не едно и две звездни небеса. Може би това са имали предвид хората, като са казвали да видиш звезди посред бял ден. Топчето плат, разгънато и съшито като вечерна рокля, може би щеше да е по-удачно за певица като Ивана, но виждате, чудеса стават и много преди Коледа. Цялата структура на роклята е като изсипана кана със златна боя върху крехка статуя. Дали това е статуята на Свободата или свободата да бъдеш статуя, не мога да кажа. Религията ми го забранява а знаете, че за мен добрите обноски са религия. Тита е като цитат от филма Дяволът носи Прада, само че наистина не мога да откроя кой точно е образа. Тук са преплетени много модни идеи, много противоречия и знам само, че симпатичната ми приятелка не е в ролята на Мерил Стрийп. Златото тук се сипе като в бутафорна игра за печалби на дребно, мога дори да допусна, че певицата е като стажант водещ в подобно предаване. Дясното рамо вече е заето от нещо наподобяващо птиче гнездо. Така де- птичето веднъж каца на рамото и то точно когато Евгени Минчев ти е видял снимката в Инстаграм.

За Кристиано и Теди черното е новото… черно!

Като при встъпителен танц по време на грандиозен бал, двойката Елена Кристиано и приятелят и Теодор носят усещането за една истинска и добре танцувана любов. Потвърждението за това се вижда в достоверното черно, прилягащо им с емоцията на влюбени на първа среща. Верният паж на черното- бялото, е полепнало детайлно по ръкавите на дамата и в ризата на кавалера. Съвършенството никога не е било така добре разпределяно от времето на годежа между принц Уилям и Кейт. Кристиано и Теодор подпомагат този стилен шедьовър да заблести с нейните бижута и неговите аксесоари, тактично разпределени върху двамата. Че черното е новото… черно е повече от ясно и дава ясна посока за отпътуване на твърденията, че този класически цвят е изчерпат и следва да излезе в пенсия.

Андреа се докосва до стила на Чичолина! Защо?

Не зная доколко е актуална тази снимка на Андреа, но заслужава енциклопедично внимание и разбор. На първо място, по стил и по русолявост, певачката ми напомня на италианската порно звезда и депутат Чичолина. Типични за родената в Унгария Илона Сталер са цветните венчета, както и предизвикателните пози, които мен пък ме разсмиват истински. Венеца, опасал косите на Андреа е едноцветен и монотонен в сравнение с онези, които порно звездата носи. Твърде семпло ми се струва буквалното повторение на стила и цвета в огърлицата, идваща  да подчертае едно деколте, в което би се побрал целия британски парламент. Стриктното черно, случващо се по цялата певица, говори за бюрократични намерения, не бих се изненадал ако Андреа се кандидатира така за евродепутат някой път. Прическата е наистина изящна, гримът и всички използвани разкрасителни средства са употребени на килограм, важното е както се казва да има краен ефект. А ефектът тук си е направо безкраен.

Спешна модна карантина за Мон Дьо и Дара…

Като герой от старомоден британски сериал се е облякъл Мондьо. Не съвсем като в Ало, ало, но все пак някои елементи водят към преждеизказаното ми съждение. Кепето на известния водещ може да бъде причислено към гардероба на веселия следвоенен сериал, но да се показваш публично в 20-та година на двайсети век е направо неочаквано. Дали Мондьо не играе сам пред себе си ролята на италиански шеф, комуто чака да доставят домати и пармиджано, докато той пробва престилката си… Простете, сгреших. Мондьо вероятно се прави на ковач, не на Ласло Ковач да не помислите, но някой изковаващ желязо, каквото му е паднало там, на тезгяха. И най-вече, ако се замисля, мантата на господина е като на обущар, може би онзи обущар, който иска да поправи златната пантофка на Дара, която пък сигурно е тръгнала към тиквата, преди полунощ представляваща каляска. Лъскавата материя по Дара я прави да изглежда като бутафорна принцеса от някоя училищна сценка, а принцът види се, не е Мондьо.  Няма бял кон, има само модни бели…Приказните неволи по двамата продължават така, че косите на певицата са като преминали тест за бубулечки а брадата на водещия е сечена с лозарска ножица. Моля се само тези двамата да не се целунат, че не зная върху чие лице какво ще полепне от другото. Очилата на единия и грима на другата нямат почти никаква разлика. Дотолкова те си приличат. Този цитат от Кафка може би леко успокоява продраните хрипкави гърди , в които звучат не съвсем поетични страсти:  "Животът през цялото време отвлича вниманието ни и ние дори не успяваме да забележим от какво именно.

Илчев да почерпи идеи от Лили Иванова

Има нещо обречено и отпуснато във визията, избрана от Стефан Илчев. На фона на няколкото интересни попадения, с които съм го засичал, това сиво тече като мръсен поток по него и отнема, направо разлага успехите му напоследък. Изненадвам се, че човекът, който имитира Лили Иванова, не имитира поне стила и- наистина, понякога странен, но симпатичен и достоен за подражание. Облечен така , Илчев много ми напомня Драго Чая, където тъмните цветове сякаш определят имиджа му. Стефан може да е уловен в неделната си разходка, но не е ли неделята ден за почитане на спокойствието и красотата и не е ли неделята ден, в който да покажем най-красивите си дрехи. Значи Илчев е бил сниман в понеделник, може би точно когато е правил седмичните си покупки или се е местил в нова квартира. Бейзболната шапка според вкуса и модните ми познания, говори, че някой не е искал да си направи косите, може би шампоанът е свършил а сешоарът е занесен на поправка. Да се крие от почитатели- едва ли. А да се крие от мен ми се струва малко демоде.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени