Лорд Евгени Минчев: Бакалова - по-добре кич, отколкото без хич? Ивана да върви при Киркоров. С общ гардероб! И още + СНИМКИ

04 Февруари 2023, 15:07


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.


Бакалова - по-добре кич, отколкото без хич?

Гаджето ми много се е отворил откъм български знаменитости. Разглеждаме онлайн какво се случва по света и у нас и той посочва тази снимка. Бързо, казва, коментирай това момиче. Ein madchen, добавя във вълнението си и ние се пулим с четири очи и две чаши. Оказва се, че това е Мария Бакалова, облечена според мен като фин млечен шоколад. „Станиол и лачени ботуши“ бих кръстил биографичен филм за нея, ако ми бъде поръчан такъв. Възможно е рокличката да идва от частно вариететно парти, на което са се надсмивали над нощните момичета. Ботушите аха да стигнат до гърлото, но са се сетили, че има още малко за показване и са спрели до над коленете. Интересно ми е Бакалова откъде има тази рокля, или може би просто холивудският песъчлив вятър я е довял на балкона и от прането на Парис Хилтън... Любопитно ми е също роклята дали е облечена преди да изпие  чашата си с вино или след предхождащите я. Предполагам най-искрено, че ако ми дадат топ от такъв  плат, бих направил нещо далеч по-забележително. Мария, с мене тръгни, както пееше Кеца, но по- добре Спри, не си отивай.


Точките на Кусама са многоточие. Точка!

С
почит към 93-те и години, но съм напълно разочарован от дрехата на Кусама. Знам, че точките са модерни, но бива ли жена с такова положение да не пресметне най- ужасяващото обстоятелство тук. Та, скъпа Яйои, днес е модерно да се носят четен брой точки. Доколкото преброих, Вашите са нечетен. Гаджето ме гледа смръщено с боксерки на лилави точки върху жълта основа и брои заедно с мен. Прав си, казва- нечетен брой са. Взираме се пак, чудим се това стена ли е или ексцентрично наметало, да броим ли и там точките или всичко на всичко дрехата е само тази рокля...Викнахме леля Нонка от комисията по съботните напивания и тя брои, изчисляваме, пето уиски се налива а няма изброяване. Затова решихме по презумпция, че госпожа Кусама  е точков ребус, който не може да решим. А и кой иска да се отваря втора бутилка за някакви си точки. Точка!


Моден триумф за Соколова и д-р  Павлова

Истинска наслада за окото е визията на двете успели жени. Рожденичката Ирена Соколова вибрира в розово, подсилено  от яркостта на слънцето а закачлива брошка блести в талията. Полата е звънък повик за естетическо внимание, без да бие камбаните прекалено силно. Тя обаче подчертава добре оформени крака и всичко, което един кавалер би искал да разгледа дискретно. До нея- д-р стоматолог Венета Павлова е свалила небето по себе си и го е умалила до лилаво съзвездие. За сведение на д-р Павлова, виолетовото е модерно в този сезон дотолкова, че се наложи да си купя тиган в същия цвят. Черната дреха е отлично скроена и върху нея могат да се правят внимателни модни прибавки, като шал, брошки, колиета и прочие. Никой не би могъл да има зъб на такъв прилежен стил, нали? Прическите на двете дами са перфектни и близки до онова, което носят принцесите.


Странна естетическа карма...Камелия

Гледам тази гледка и в главата ми звучи Карма, карма, карма... Камелия, на господин Бой Джордж. Истинска карма си е да се движиш на ръба на естетическия бръснач, който оставя всъщност, трайни следи. Певицата ми напомня Данчо Лечков, не заради прическата а заради тази риза, каквато лично той ми подари навремето. Ако трябва да съм откровен, имам такъв клин, поради което ще отмина нейния с уважение, но не и признание. Ботушките ме пращат на уличните празници във Виена, където за да се угоди на туриста, се правят всякакви епохални какафонии. Може ли да впишем Камелия в Прилепът например, но там има женски роли така деликатни, че не искам да ги произнеса в слово. Украшение на булчинско бедро ли е това в основата на конската опашка или ми се присторва в тъмното? Хайде, Камелия... Ти си!


Ивана да върви при Киркоров. С общ гардероб!

Ивана следдрожденно е в лапите на Великден. Миналата седмица бе облечена в гущерово зелено, сега в ярко жълто, като писано яйце. Само дето не е писано а бих казал- писнало. Писнало ми е поне на мен от парада на суетата, в който може да има поне малко смирение и то не само от страна на Ивана. Попфолк арената се е превърнала в гладиаторски борби по надцакване коя първа ще събере очите на почитателите си. Този цвят е добър за Ламборгини, за врата на скъп хладилник и за великденско яйце. Който реши да го направи на дреха, сигурно трябва да получи Нобелова награда за смелост. Къдрите на плата придават на облеченото оперетност, каквато не виждам да функционира в чалга дискотеките. Ивана може да е царицата на сцената но не и на чардаша. Ориенталските почуквания по ръцете и деколтето опровергават модното ми доверие към добрата ми приятелка и и пиша слаб две, не само защото е слаба. Предизвиквам я щом иска да се облича така, да се оженят с Киркоров и да си разменят дрехите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени