Лорд Евгени Минчев: Евро и Кантарджиев- хвани единия, облечи другия, Ива Атанасова в една модна цапаница и още + СНИМКИ

05 Март 2022, 16:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

 

Огромно ябядябаду при Ерика Баду

 

Ако сте си помислили, че това е Бой Джордж, не, не е той. Известната певица, облечена в зелено, зелено, стои твърде ексцентрично на фона на световните си колеги, чиито сценични костюми са все по- стеснителни, даже консервативни. Да обърнем внимание на обувките, нещо средно между архитектурен проект на небостъргач и дръжки за врата на гей бар. Ерика се наслаждава на екстеншъните си, висящи в пространството и достигащи пода. Странната подредба на цветове и кройки ме озадачава, така както би ме озадачило ако видя надпис „Надежда всяка тука оставете“ на входа на квартал Надежда. Китките са увити във всевъзможни гирлянди а гаджето ми смята, че това би било модерно, ако хан Аспарух е на власт. Първобитното усещане, което имам взирайки се в кадъра, не ме напуска и след третото уиски, което си позволих, докато съзерцавах облеченото. Гаджето ми също така мисли, че- но хайде да не ви занимавам.

 

Евро и Кантарджиев- хвани единия, облечи другия.

 

На какъв моден кантар да меря почитаемия г-н Кантарджиев, когато попаднал сред звезди, вижда звезди посред бял ден. В естетически смисъл. Господинът се намира в състояние на абитуриент от 80-те години на миналия век, но не бих винил него за това, ако някой го е стилизирал не по негова воля. Патетичното сако не се връзва на ризата в цвят на чукурски въглища, нито на панталона, нито на кърпичката. Катерина Евро червенее сякаш получила двойка възпитаничка на вечерно училище. Много смела поза за минималния ефект, който предизвиква поне в мен. Прическата на Евро също бих отнесъл към абитуриенските балове на миналото столетие, но поне десетина години след Априлския пленум. Господин Цитиридис споменавам само защото е в кадъра, иначе няма нито какво да му кажа, нито на теб читателю, относно него. Евелин Костова, която не ми е известна, но гаджето ми е чувал за нея, седи като единствено близка до модно съобразителна в този кадър. Черно кожено яке и жена никога не са ми се връзвали в едно изречение. Полата лъщи, та чак дращи зениците. Не е ли по- добре без пола, питам гаджето си, но то се опитва да обели портокал, без часовников механизъм.

 

Ники Кънчев хвана гората?

 

В много стилната компания на две успешни бизнесдами, Ники Кънчев изглежда не на мястото си. Причината- неподходящо облекло за тежка гала- церемония в престижен хотел. Някои от приъстващите определиха вида на Кънчев като горски а аз бих казал, че е по- скоро на горски, хванал гората в почивен ден. Тук липсва една ловджийска пушка и прострелян див заек на гърба, за да илюстрира точно каквото си мисля. Независимо от многото му успешни опити, в този казус Кънчев трябва да потърси експертно модно мнение занапред. Красиво е присъствието тук на Аделина Илиева /Идеалната половинка/, облечена в изящна комбинация на  бяло и сребристо. До нея козметичната кралица Цветелина Маймарова е цялата в черно и бижута, които се открояват на един удивителен фон. Искам да предупредя Червената шапчица, ако съществува физически, да се пази, в случай че Ники е хванал гората. Модната такава.

 

Ива Атанасова в една модна цапаница

 

Това е дрешка, която не бива да носи дори едно чихуахуа. Защо тогава фамозната Ива Атанасова /с какво ли се занимаваше това момиче/, го е облякла и дори позира с него? Облеченото напомня на детска рисунка върху асфалт, където са използвани пастели, въглен и липса на въображение. Понякога достопочтения ексцентрик Яхнаджиев се облича подобно, но аз зная че това е последствие от художествената му заетост. За един оборотен художник е естествено гащеризонът му да е зацапан с бои, но на една светска дама- защо? Симпатичната цапаница ни говори за любов с огромните си щампи Love, но аз не намирам  нещо тук да е правено с някакво подобно чувство. Шапката, като самостоятелна единица може да се радва на известен успех по време на абитуриентски бал или на градинско парти. Атанасова е седнала на... едно дърво, някакво трупче, разчленен и монтиран обратно дънер, не зная наистина как да си го обясня. Жълтите обувки издават не само жълто около краката/устата в модно отношение но и жълто в един по- широк спектър.

 

Кафяво и черно в Милко се преплитат...

 

Когато Милко Калайджиев предложи черно и кафяво за нова модна тенденция, на мен веднага ми хрумва, че това е чудесна възможност за тунинговане на трактор. Но за момче с такава сценична слава е напълно неочаквано да насочи това към собствената си визия. Кафявото не е цвят, с който може да се борави небрежно, обаче утежненията се повишават, когато е добавен бежев панталон. Общата милкова концепция за стил е напълно срутена от тънката като краставица вратовръзка, черна, така както е черна и ризата. Мустакът също добавя черно, в компанията на черни очила и черна кърпичка в сакото . Липсва ми онзи Милко с пъстрите ризи и късите ръкави, липсва ми осъзнаването, че не на всеки подхожда костюм, особено в цвят на тунквана вафла. Но ако попфолк гилдията предпочете да последва изпълнителя в неговата ексцентричност, моля, заповядайте, ще опиша и вас.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени