Лорд Евгени Минчев: Фифи моля, преоблечи се! Експоуз - минус 2 за експеримент! И още + СНИМКИ

24 Септември 2022, 15:03


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Бретон и дъщерята на Ема Томпсън- Браво!


За първи път виждам свежарския дизайнер Малан Бретон в черно. И това знам, е заради траура по покойната кралица на Англия. Малан показа почитта си към нея в края на своето дефиле миналата седмица, в рамките на London Fashion Week. Погледната отблизо, материята е деликатна и разнообразена с релефни детайли. Премерени бижута проблясват според осветлението, раменете както винаги при Бретон, са уголемени. Безспорният млад крал на британската мода, покани за свое лице дъщерята на актрисата Ема Томпсън. Тя се поклони в рокля от пищна тафта, по която се „разхождаха“ драматични „петна“ от азиатската култура. Висшата мода на Малан освен, че е носибилна и приложима, възкачва енергиите едновременно на духа и тялото. Привлекателният баланс между избор на тъкан и дизайн създава шедьоври, като този кадър и омагьосват съзнанието.

Фифи моля, преоблечи се...

ВИП ложата днес е за достопочтения Филип Киркоров и нямам никакво намерение да му прекъсвам ентусиазма. Дънково винаги се е носило- справка- Женския пазар, Халите, Терминал 1. Златни дрънкулки и мъниста- тоже, мога да добавя в списъка гарата в Пазарджик и Илиенци. Киркоров тежи на мястото си по всички направления. Виждате, подпира се с едната ръка а с другата прави странни жестове, каквито аз като ватман не съм се сещал да използвам. Пример- пета кола да завие наляво, четвърта да остане на място. Този Киркоров, трябва да е телец, за да не мисли какво мислят останалите за вкуса му. Но е попаднал на Близнаци и ще трябва да понесе каквото предстои. А то е- Фифи, моля, преоблечи се.

Илчев - дай сакото си на тази, която имитираш

Понякога съм бяла и добра и това в пълна сила важи за Стефан Илчев, но в мъжки род. Изборът му на този тоалет е обаче изненадващ, защото певецът можеше да опита нещо подобно преди 15-на години. Днес той би трябвало да пробва други съчетания, особено пък ако там отсъстват прозрачно сако, къси ръкави на тениската, много скъсени крачоли на панталона. Стефчо може да е бил насърчен към всичко това, ако приятел стилист в недобро настроение или на чашка е дал идеите. Съществува упорит баланс върху прясно накъдрената коса и огромните, като за военно време обувки. Някой ще каже ама модата, да ама модата не позволява например на мен да си сложа цикламена рокля. Гаджето ме поглежда през смях и ми казва, че идеята никак не била лоша. Подхвърли ми още, че цветята носени от Илчев били за мен. Но може и да са за комшийката Иванова, не спира да пелтечи гаджето от немски произход.

Василе, ти си Другият, не Веско Маринов

Нищо общо с очакванията ми за имидж ала Франк Синатра не показва тук Васил Петров. Публиката, справедливо закичила му прилика с изпълнителя на My way, вероятно ще иска някакво обяснение за набързо скалъпения му вид тук. Все пак намирам за симпатично, че Петров е излязал извън „калъфката“ на удобната възглавница на която спи в модно отношение. Но аз мисля, че точно върху нея е сънувал кошмар, отразил се  в облеченото. Зелените панталони, могат да са плажни и няма нищо лошо знаменитост като него да е отишъл на плаж. Смущаващото е, че цялата визия подхожда на заможен студент или поне на собственик на яхта, за каквато не съм чувал Васил да има. Сакото не изглежда зле и ако певецът реши да се раздели някога с него- моля, дава му се този шанс. Обувките макар да излъчват класа, стоят на босите крака леко преувеличено. Тишърта освен ако не е във фаза на текстилна жълтеница, може да изглежда малко по- свеж. Гаджето се опитва да вметне нещо, свързано с текста на Малка жълта рокля, но му казах, че това е Другият а не Веселин Маринов.

Експоуз - минус 2 за експеримент!

Яко пижамено парти са си спретнали със сигурност дует Експоуз. Къде, кога, как- това не е наша работа. Важното е, че разкриват за нас розови вълнения, каквито не бих приложил и за кувертюра на легло в ромска махала. Те могат да бъдат толкова сладки, колкото един панаирджийски захарен памук. Не бих стигнал до там да ги... оближа, но от толкова сладост, те днес нагарчат. Какво кара хора на възрастта на принц Уилям, че може и повече, да се обличат така, още повече, че не са в списъка за наследство на трона. Ако Експоуз ми позволят да бъда честен, смятам, че този експеримент никак не им се е получил. Имали са своите естетически моменти, но все се е случвало да не съм там. Оценката ми за днес е слаб две. Специална оценка за облекото на мъжката част от дуета- минус слаб, минус две.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ману
преди 5 месеца
-1
Ооооо ще паднааа ,Евгени е върха. ТОЛКОВА СЕ ЗАБАВЛЯВАМ С КОМЕНТАРИТЕ МУ,толкова са точни. Много интересна личност, умен ,забавен .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени