Лорд Евгени Минчев: Камелия и Цветин косми и розички, Анелия с две нули за обеци и още + СНИМКИ

04 Март 2023, 15:16


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.Буюклиева и д-р Смилов - стилно общуване!

Звездно трио, покорило светските салони в последните дни. Рожденикък стоматолог д-р Смилен Смилов е в смокинг- част от уважението към наградената от него Петя Буюклиева. По време на гала- церемонията Певец на годината голямата певица получи приз за цялостно творчество и изпъкна със стилна визия. Бизнесдамата Антоанета Игнатова донесе върховен италиански шик, който е конвертируем дори в миланската Ла Скала. Игнатова блести от глава до пети и най- вече в обувките, където блясъкът е видим, макар и стаен. Петя Буюклиева създава уют с присъствието, който има началото си от майчинската усмивка, меките и отпуснати линии на кройката на нейната дреха. Прическата е както винаги wow, което означава малко крясък и повече учудване.

Анелия с две нули за обеци

Нов попфолк шик, поднесен ни от Анелия. След като беше облечена като жабче преди известно време, тя май си е взела бележка. Бих подписал тази бележка на воля, ако тя продължи по този начин занапред. Но ако бележката е... бележник, то там ще положа следните оценки- самочувствие- мани, мани- 9. Средно пищималче- слаб 2. Бляскаво и неясно какво е пищималче- лош- 1 /за подсказване/. Връхна /свлечена/ дреха- среден три, с молба да не се стоварва в зони със свлачища, може да предизвиква трусове. Прическата бих оценил на добър 4 а обеците- те сами наподобяват двете нули, които бих им поставил.

Дюшеци и шалтета по Риана?

Риана трябва да се яви на консултации при Грета каквато там и беше фамилията, за да се установи в глобално затопляне ли сме или замръзване. Риана настоява на своето, че вероятно измръзва, което следва да оправдае дюшеците, шалтетата и калъфките по нея. От това, което аз виждам, не искам да бъда пратен командировка и да я разопаковам в гримьорната. Нито да я опаковам за следващото и турне. Какви времена настанаха, обажда се гаджето ми, да си носиш юргана на сцената, ако случайно ти се придреме от скучна публика.

Камелия и Цветин косми и розички!

Мисля, че бях дете, когато тези двамата тръгнаха заедно. Значи ли това, че трябва да ги критикувам като едно цяло или... просто като цяло... Като цяло, добрата новина е, че между тях има определен синхрон. Той идва от страна на розовикавите гащички на певицата и от розовите цветенца по хавайката на Цветин. Макар Цветница да е далеч, Цветин може да кандидатства за най- цветен приближен до попфолк звезда. Бих бил по-коравосърдечен в мнението си, но забелязвам, че са снимани или в хотелска или тяхна лична стая. Но ако имам снимка с толкова много косми по тялото, вероятно бих имал предразсъдъци да я публикувам.

Джанаварова - в белотата на памуковите полета

Тази разхитителна белота е обзела г-ца Джанаварова като багажник на трафиканти през митницата. Но, както казват, където има бЕло, винаги е купон. Маги можеше да избегне тюрбана, в който се съдържа много мъка, много и дълго завръщане в мекотата на памуковите полета. Илиана Раева отрано се е подготвила за пролетния бал на критикуваните от мен. В ролята си на непоканена обаче, тя може да се яви така на някой 8-ми март, където да я попитат „Другарко, моля, може ли допълнително десерт“...
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени