Лорд Евгени Минчев: Лейди Гага замени палтата от пържоли с друг кич, Гери Никол - в „бодито на изгряващото слънце“, и още + СНИМКИ

09 Април 2022, 17:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Лейди Гага замени палтата от пържоли с друг кич

 

Искам да нарека това Симетрия на кича. Вярно е, че има линия и ако това беше скица на хол, всичко щеше да е поносимо. Но това е рокля, с претенции да бъде вечерна. Двете торбички, наподобяващи сутиен, висят във въздуха с претенцията за стабилни колони на дизайна, но те са само едни меки възглавници, които предизвикват в мен съчувствие. Одобрявам дантелената гарнитура, обикаляща гърба и раменете, както и златистата рокля, наситена с камъчета, но все пак симпатична. Има нещо в прическата, което може да бъде подобрено, но трябва се стигне чак до прилика с Шиниъд О Конър. Това забавно стечение на платове и цветове със сигурност ще бъде запомнено, но запомнени във вековете са били и други трагични събития.

 

Маймарова и Мишел Бонев- отличен 6!

 

Отлично съчетани цветове в компания на знаменитости, лансиращи красота. На преден план актрисата и продуцент Мишел Бонев, показва следобедно старание със сако и прическа, станали симпатични на всички. Бонев не се е пренаситила с цветове, но в нея грее вътрешна заря, която превръща и най- малките подробности в холивудски филм. Козметичната кралица Лина Маймарова влиза в класацията с този дързък шал, черна рокля и кожено яке. Комбинация, която не подхожда на всекиго, но тук има своето одобрение. Симпатичният господин от Канада Дани Брандамур впечатлява с каре, ушито по всички правила на висшата кройка и стил.

 

Ана Уинтор крещи от цветя и волани

 

Назоваваната често като модна кралица Ана Уинтор тук прилича повече на модна Пепеляшка. Никой не може да ме убеди, че това подхожда на една жена в определена възраст, въпреки че държи световната мода в ръцете си. Или поне както модният елит смята. Текстилното свлачище е така изпъстрено с цветове , че напълно мога да възприема, че то е тръгнало от поляните над село Дъбравите и е стигнало до село Баткун, повлякло керемиди, речни камъни и прочие природно изобилие. Кройката е нещо близо до завеси в хол на вдовица, къдрите около врата и ръцете са смирени, девически, провинциални. Уинтор е трябвало да влезе в друг бутик по този повод, освен ако не е взета за приема направо от лятната си къща. Прическата издава „жалба за младост“, тя навлиза все повече в ролята на прикриваща лицето, което за възрастта на Ана все пак изглежда младежко.

 

Гери Никол - в „бодито на изгряващото слънце“

 

Откъде да започна в това  териаки от цветове... Че и червено ветрило досущ кетчуп а знаем, кетчуп на териаки биха сложили само американците. Къде е Гери Никол и кое налага да е облечена така? Рекламно лице на лютеница? По- лошо? Манга- кралица? Предполагам, че тя самата знае отговора, но той до мен все още не е достигнал. Прилежно отдаден на добрия вкус, смятам че тук младото дарование е кривнала встрани, може би по силата на някаква временна мода или повод. Затова и критиката ще е наполовина дръзка и наполовина премълчана. Прическата би развълнувала всеки вятър, очевидно само не и този на промяната. Има нещо от стилистиката на звездите от 80-те, включително Сиси Кеч, както и повечето временни такива, чиито снимки седяха в кабините на международните шофьори. В „бодито на изгряващото слънце“ съзираме нещо като луна или слънце, което се отличава рязко спрямо останалата галактика от цветове и форми по певицата. Ако този съвет и помогне- подарявам и го- ако и тя като мен не е съгласна с външния си вид, нека постави едно огромно едноцветно пончо отгоре и да намали модното напрежение, което вероятно не само аз усещам.

 

Априлски пленум във визията на Хранова

 

Няма отърваване от социалистическия шик в българската естрада. Извън симпатиите и уважението към тези изпълнителки, не мога да премълча разочарованието си от избора им на дреха. Като посочвам, че това е гардероба им за поява на сцената на зала 1 в НДК, питам се- за концерт около Априлския пленум ли са там или за друго? Годината е 2022, модата е различна а как се обличат световните лелки, може да надзърнат в албумите на Шърли Беси, Лайза Минели, Мирей Матийо. Мая Нешкова е опитала нещо в стил Шанел, но не съм сигурен дали покойната дизайнерка би одобрила това. На Маргарита Хранова и липсва огромен шал на цветя за да я сравня с Надежда Кадышева- руската народна и поп певица. Петя Буюклиева е като че ли най- компетентно облечена за статута и възрастта си. Има някои детайли, които е можела да пропусне, но симпатията все пак остава и според това, което е облякла. Вили от дует Шик, би била по- шик без тези дантели, изпод които има гледки, които може да спести на окото.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени