Лорд Евгени Минчев: Найденов с вид на салонен управител, Асдис, какъв е този похлупак на главата ти? И още + СНИМКИ

17 Септември 2022, 15:13


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Кейт демонстрира мило своеволие

Отличен пример за есенна мода дава съпругата на принц Уилиям – Кейт. Нейно Кралско Височество показва вкус в повечето си появи а тук- точно и безцеремонно постига връх, който заслужава да се сподели. Изборът на цвят, трудно определим впрочем, показва допускане на протокол но и мило своеволие, което и подхожда. Кройката ни въвлича в размисли за униформа, еполетите- наметка,  които се спускат от раменете, сякаш наистина идват от времената на Хенри Осми, но са адаптирани за една нежна принцеса. Коланът, копчетата и яката наглед старомодни, всъщност се осъвременяват от ласкавото присъствие на Кейт. Харесвам чантичката, прическата и позата на принцесата.

Найденов с вид на салонен управител...

Бих простил на Кеца и кецовете му и тирантите му и смотаните му понякога панталони. Но днес, точно днес, съм напълно възмутен от опита му да бъде стилен. Васил може да има „черен колан“ по пеене и участия, но черният колан над панталона е вид модно изнасилване, което не мога да понеса. Може би панталоните са взети назаем от Киноцентъра, те са дълги, широки и дълбоки, изобщо да ги връща на Стивън Сегал ако са негови по случайност. Бялото сако превръща звездата по-скоро в салонен управител отколкото в някой, покоряващ сцените. Възможно ли е Ивайло да е искал да му изиграе лоша шега, особено като гледам цвета на косите му. Това оранжево направо става за пиене- истински сок от морков. Има ли Найденов отделна стая за дрънкулките, висящи отляво и отдясно на визията му? Ако има, нека помести там повече модни списания и да ги изчете.

Искрата ни разказва играта в мръчкаво

От това момче винаги ми припламва искрата. Какво да се прави, сигурно е телец, щом така ми въздейства. Нейсе. Тук търсим модните гафове а наличието им върху певеца е в изобилие. Да започнем от плетената шапка, в която има толкова романтика, колкото в шепа приспивателни. Цветът идва сякаш от телена ограда пред казарма. Пуловерът са пада първи братовчед по цвят на шапката. Там поне има бяла лентичка, колкото да обозначи Искрата да не го обърне от обратната страна. Като казах обратната страна... Всъщност, да обърнем внимание на панталоните, в които е съсредоточен целият кървав плач на вселената, но пък поне мога да призная ,че харесвам обувките. Жалко, че не са имали неговия номер. Целият естетически номер на Искрата е в подбора на цветове, които подхождат повече на евангелистки пастор отколкото на млада звездица.

Джина и Мартина, като два джина...

Тъмън се чудя джин или мартини да си налея, то дяволът сам те дърпа за опашката. Ето ти и Джина, ето ти и Мартина ведно. Добрите ми приятелки, едната от които „ватман“ в трамвай номер 5, са си спретнали дамски моден дует, който на моменти ми звучи фалшиво. Например роклята на Мартина е като мината на центрофуга с червени чорапи и сини носни кърпи. Дължината на дрехата е в такъв диапазон, че сигурно се налага да я подръпва през минута- две. Джина, която толкова обичам, е избрала кройка,  правеща я да изглежда леко пълна. Цветовете тук са тъжни и непривлекателни. Може би тази блуза ще подхожда на Цитиридис, който има какво да прикрива. Роклята на Мартина също може да му приляга, защо не, защо не. Гаджето ми твърди, че госпожите изглеждали като два джина в различни чаши.

Асдис, какъв е този похлупак на главата ти?

След изригване на вулкана Ейяфятлайокутъл, по-голямо изригване на глава от населението не бях виждал. До днес, когато главата на Асдис Ран е покрита с нещо като космически прах или вулканична лава. Ех, защо исландската моделка ми е толкова добра приятелка, че не мога да използвам други сравнения. Но, тя ще ми прости ако нарека това подобие на шапка похлупак на тенджерка за запарване на вода. Надолу почти нямам забележки, освен ако не се вслушам в гаджето, по произход германец, който ми дудне, че вместо черна, можело да сложи червена рокля. Да бе, та да стане направо една баварска лелка, каквато не си я представям. Гаджето удря още една бира и ме оставя на мира.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 месеца
0
По-абсурдно облекло от на Минчев рядко има.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Минчи
преди 2 месеца
0
Минчи, токова си демоде, като кадифен костю в Шанел си, бате, гола вода. Сред младото поколение никой не те знае, абдале. Скоро ще потънеш в забвение, никой не те чете.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени