Лорд Евгени Минчев: Непознати морски видове по Преслава, немски шик при Соня... и още + СНИМКИ

04 Юни 2022, 17:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

 

Немски шик при Соня...

 

Тамън се завръщам от немско и пред мен- звездата Немска. Това ако не е знак, Соня му кажи. Красивата ми приятелка е тръгнала да се обинтова или поне на мен така ми въздейства опита и да изглежда оригинална. Лъскавата материя, която лично аз бих приложил в друг концепт, тегли погледа в посока на краката и бюста. Кой да предположи, че ще се вгледам там, когато съм уморен от полетите си... Немирно парче плат изглежда като лента за мис Не Знам Коя Си, после се шмугва в нищото и оставя зрителя в недоумение. Харесват ми обувките, дивана и двете бутилки на най-заден план.

 

DIMI разбива в синьо на бала си

 

Младата звезда DIMI бе определена от модните критици като една от най-стилните на абитуриентския си бал. Госпожицата, грабнала статуетка за дебют от Певец на годината , блесна в синя рокля в най-щастливия си ден. Стилната кройка и божественият цвят направиха възможното тя да бъде отбелязана като пример за естетика на своето поколение. Умерените пропорции откроиха силуета на обещаващата млада звезда а прическата добави още хармония в общото.

 

Джанаварова – с чанта - панер. Не ПаЙнер

 

Не мога съвсем да обвиня Маги Джанаварова в обикновен вкус, защото тя е в Йерусалим. Там наистина жените трябва да внимават, но никъде не пише, че трябва да са облечени в покривка от маса. Ако Маги е объркала дестинацията и се е подготвила за Гърция- да, рокличката би била релевантна към тамошния кухненски манталитет. На фона на свети места, певицата пръска чар в синьо и бяло. Чантата- огромен тъмночервен панер, привлича погледа повече от това, ако там бе израснало маслинено дърво с портокали. Конструкцията на роклята, разминаващите се райета, позата, прическата, цветовете, мястото...Всичко това ми се отразява по начин, който изисква да си налея нова чаша.

 

Непознати морски видове по Преслава

 

Роклята на Преслава ми напомня морско дъно. Тук обитатели са странни цветове и шокиращи форми, които не може да намерите дори в консерва копърка с отминал срок на годност. Парченца от амеби, сънища на бейби откопод, кихавица на морско свинче- всичко това отеква в десен, пренаситен от въображение. Качила ли е певицата килограми в ханша или това е само последствие от неподходящата дреха? Прическата се стича неуверена край красивото лице, стойката напомня, че може би всички стойки и чупки в света са изчерпани.

 

Щерева, откъде си купила тази софа?

 

Тази визия е изтъкана от колебания. Резултатът е цветова епилепсия и морска болест, за която съдействат райетата в бежево на полото. Ваня Щерева може да си позволи всичко, затова и аз си позволявам да го  критикувам  с много уважение към изборите и. Но дори да сме на чаша бяло вино, пак ще и спомена непоносимостта ми към обувките, чорапите и извисяващите се нагоре изтъркани дънки. По принцип не харесвам жени с поло, освен ако не са някоя дълговрата моделка или участничка в гей парад. Софата е единственото, което ми допада в този кадър, както и свежият и динамичен ум на седящата върху него.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НЯКОЙ СИ
преди 6 месеца
0
Няма как да има ЛОРД-ПЕДЕРАСТ!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени