Лорд Евгени Минчев отсече: Цепки и изцепки при Тита и Джена, Кака Лара нагази модния лук в точки и още + СНИМКИ

22 Май 2021, 18:09


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Д-р Смилов и Флорин се надвикват модно!

Естествен, с отдавна придобити навици по поведение, мода и етикет, топ стоматологът д-р Смилен Смилов позира с Ирина Флорин днес. Костюмът е завършен с оригинална кърпичка, компенсираща отсъствието на вратовръзка а ризата е с десен от ненатрапчиви цветя. Въпреки необичайната комбинация на синьо и черно, изборът на д-р Смилов е ведър и подходящ за сезона, особено когато дъжд и слънце се сменят с непредвидима динамика. До него Ирина Флорин тържествува в есенни цветове. Кафявото според мен не е цвета с който да се посрещне лятото, но както виждаме и летата днес не са каквото бяха. Леопардовата пола бих изпратил на Малина, но не съм в течение двете колежки дали се познават.

Цепки и изцепки при Тита и Джена?

Новосъздаденият дует, изненадал двете гилдии- на хип хопа и попфолка, не предлага съзвучие в модно отношение. Джена и Тита изглеждат като пътуващи в общо купе жени, тръгнали на панаир в съседното село. Гущерово зелената рокля на Джена блести дразнещо в ефира и мога само да и пратя моите съчувствия заради липсата на координация между зеленината околовръст и обувките . Прическата е като завършена след обилен дъжд, тя се стича гузно, провлачено, мрънкащо, докато едва не влиза в чепиците- сами виждате, като правени от капачки за буркани. Тита свети сякаш десертче Чайка от моето детство, роклята е истински станиол, само дето певицата е малко по-едричка от вкусното лакомство. Облеченото описва девойката по не най-добрия за нея начин, огледалото не е било откровено с певицата, когато се е оглеждала. Цепки и изцепки се редуват тук докато обеците търсят внимание в междуредието на нещата. Двете жени получават обща оценка от мен среден 3, както и съвета по- често да разлистват модни списания.

Колие или капнал жълтък носи Гери Стоянова?

Много блудкаво решение за визия при получаване на награди... Блузата все пак може да бъде оневинена, но полата има вид на остатъци от сателит, паднали в Аризона. Ако сте готвили поне веднъж, със сигурност плата ще ви се стори на дъното на тиган, минат с метална четка, след като там е използван препарат за мазнини. Кройката на полата може да е изглеждала добре на чертеж, но в моите представи е тъжно копие на далечни оперетни модели. Нещо виси в междуметието на реверите- може да е бижу, може да е остатък от домакинска хартия, с която Гергана да е обърсала капнал жълтък  . Прическата е също домакинска, виждал съм жени по пластмасови чехли с хванати на чоки коси да пазаруват в супермаркета на промоция. Не е ли време за повсеместен закон за модата при явяване на сцена и получаване на награди?

Добрева да забрави панталоните...

Какво им става на тези жени, дойде май месец и се отвориха модните им чакри. Без да зная много за Диана Добрева, предполагам, че като режисьор дънките и кенарените ризи са и приоритет, но очевидно тук случаят е тържествен. Харесвам този цвят, в него се избистря концепцията за лукс в бижутата, върху тафтата  се разполагат светлосенки и е удобен фон за чаша шампанско. Но в съседство с този двукрилен смокинг, мога само да мисля за цигарето на Марлене Дитрих, без да го одобря, спрямо Добрева, разбира се. Панталонът е напълно неуместен, бих препоръчал дълга права пола, или връхна дреха, която да прикрие каквото там не бива да се вижда. Ако съм прав за дънките и кенарените ризи, то Добрева е проявила смелост, която следва да и се признае, въпреки неодобрението ми към повечето неща, в които е облечена. Колебаех се кое е статуетката, кое Васко Василев- то все от злато и все джобен формат.

Кака Лара нагази модния лук в точки

Точка по въпроса! Кака Лара поднесе пола с точки, колкото топки за голф, без да има нито на разположение лиценза нито броя дупки, в които те да потънат. Трогнат съм от елечето, под което се развиват сеизмични чувства. Там крета, лишено от внимание творение, съпоставимо с мъжки работнически потник или комбенизон, по-точно набързо сковано текстилно скеле, по което не може да се движи нищо друго , освен погледа ми. Герданче от неизвестно естество и материали виси  с пълна сила, без да може да оправдае присъствието си. Прическата в стил продавачка в СБХ ме вълнува и връща в годините, когато керамични съдинки се продаваха редом до пирографирани кутии за козметика. Симпатичното в долната част е, че точките са нечетен брой. Миналата година се носиха четен, който не вярва- да ги преброи. На мястото на Лара бих оцветил всяка точка в различен цвят, нещо като бонбони детска радост но за подрастващи. Но това са си все милион и едно желания, без перспектива за сбъдване.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени