Лорд Евгени Минчев отсече: Киркоров облечен като дресьор на хамстери, Бакалова да си обира… розите и още +СНИМКИ

24 Април 2021, 16:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Соня Йончева може и повече!

Разбирам оперната прима, ако са и досадили натруфените рокли от сцената, но в този кадър тя сякаш показва естетическа умора. Мога да уверя Йончева, че дори някоя попфолк лелка няма да се появи публично така а ще е опънала снагата си в стегнат  клин от ликра или лъскаво боди. Това не е съвет към Соня, само опитвам да подчертая изненадата си от тази обикновена дреха, толкова обикновена, че плата не би станал дори за възглавници в дневна. Кройката е такава, че мога да допусна да е била предвидена за цирков артист или ексцентричен викач пред ресторант на плажа. Деколтето крещи за внимание и сигурно го получава. Дантелата, която го описва, седи разжалвана, разкрива повече отколкото мисля е редно за реномето на такава знаменитост. Косите са инак добре направени, но мисля, че това е дело на вятъра, не на някакви особени старания и майсторлък.

Д-р Червенков постига и модни висоти!

Ново име на светския и моден небосклон, д-р Йовко Червенков вече дава първи заявки за естетически идол на своето поколение и професионален жанр. Този кадър представя него и съпругата му в момент, позволяващ да се разкрие красотата на нейната рокля и достолепието на неговия смокинг. Тържествените  движения на плата, осъществяват звънки наздравици с езика на тялото, говорещ не твърде високо, но достатъчно интонационно вярно, за да потвърди щастието, което двамата изпитват. Д-р Йовко Червенков е международно признат ортопед- травматолог и появите му на световни конференции и  форуми изискват подобно старание. За днешната си отлична форма, той  и съпругата му, с която очакват второ дете, те получават отличен 6 за старанието си.

Бакалова да си обира… розите!

С наближаването на Оскарите, все повече са вълненията около това кой и как ще се облече за червения килим. Мария Бакалова предсказва определена пищност, но тази рокля е по- скоро репетиция не само за нея а най-вече за шивача и. Макар да харесвам съчетанието на цветовете, тези рози ме водят за ръка към първата квартална кръчма, нека да не е квартална, но кръчма. На първо място бих обрал розите иначе цялата рокля да си … обира крушите. Горната част е пленителна, малката якичка си я бива, тя дава линия и е гостоприемна спрямо главата на актрисата и нейната фризура. Арлекинските ромбове можеха да се ограничат само до горната част . Надолу те стават все по-тежки, предназначението им се изчерпва и стават досадно непоносими. Бакалова можеше да постави красива шапка, с която да оповести звездна заявка, както и да ни отнесе малко от странната си роля във филма, който я направи известна. Поне за мен.

Вътова и Хазарта връщат 1987 година на мода!

Назначавам тази великолепна донякъде четворка за организационен комитет по посрещане на пролетта. Само, че – на пролет 1987 година, предвид неясната и неизбистрена естетическа концепция. Да започна от Ицо Хазарта, в чието облекло не съзирам капка финес, доза звездност а само бяло… Бяло тишъртче, което може да мине и за комбенизон ако случайно не си бях поставил очилата. Трагична горна част, вероятно от плюш, плющи в старомоден ромон. Любен Дилов- син е напълно…син. Синеят на Русия небесата, пееше Бисер Киров и Дилов-син е достойна илюстрация на това. И тази риза, защо ми се струва, че го виждам вече 20-ти път с нея. В такъв случай- честит юбилей. Славена Вътова наистина е като пренесена насила от 1987 година, когато Сиси Кеч и какъвто се сетите кич върлуваше по сцените. Няма да правя сцена на Вътова, тя е наистина красива, но може да подкрепи тази красота с малко повече старание.Обеците и- истински виенски колела, тежат на мястото си в своя пластмасов чар.  Катерина Евро, браво, изненадан съм. Кокетно и вълнуващо за участие в Златен кестен, и то пак, да напомня…през 1987 година.

Киркоров облечен ала дресьор на хамстери…

Приемам облеклото на колегата Филип Киркоров като комплимент към жълтата преса. Или, че се е изкефил „до жълто” като се е погледнал в огледалото. Защо ми се струва, че облеченото е по-подходящо за дресьор на хамстери, или най-малкото за конферансие на цирк в Сибир, отколкото за сценично такова на известна звезда… Киркоров е вложил цялото си чувство за хумор и ето, аз съм развеселен, макар да искам просто да се изсмея на всичко това. Вратовръзката става за водещ на детско парти, както и жакетчето, накичено като витринка на антикварен магазин. Филип е напипал точния цвят на косите си, както и оформянето им. Това е прическата, Фил! Панталоните показват фини крака, очевидно руският Джексън е отслабнал а това са добри новини. Обувките може да ми изпрати на 2 юни, когато навършвам пълнолетие и мога да нося екстравагантни неща. Това по ръцете му пръстени ли са или кокоши трън, приликата е наистина объркваща. В усмивката има нещо самодоволно, предполагам какво ни е приготвил за рождения си ден.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кирил
преди 2 години
0
Интересно ми е тоя траверс "лорд" Анално податлив Минджев кво само коментира тоя кво облекъл, оня кво съблекъл.... Дееба и педала строшен...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени