Лорд Евгени Минчев с модни забележки: Дамян по стъпките на Джизъса, Силвия Петкова в чудат моден монолог и още +СНИМКИ

31 Юли 2021, 15:12


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Дамян по стъпките на Джизъса?

Хубаво пижамено парти са си спретнали Дамян Попов и Светла Иванова. Певицата опитва да е fashion в розово, но аз мисля, че този цвят може да изчака по-добро време за налагането му. Красива е перлената огърлица, но аз не одобрявам перли, които се показват посред бял ден. Кройката на тази рокля ми изглежда елементарна, някак като взета от списание за кройки в Дрезден. Пижамата на Дамян издава, че или Иванова го е посетила внезапно в дома му или е направен опит за оригиналност, който се е провалил. Единственото, което спасява тази дреха от унижение е комбинацията на черно и бяло, но видно е- нещата не стават много по-добри. Зализаните коси на певеца показват, че господинът е подготвен за тази снимка и не е измъкнат от леглото. Трябва му само около 80- 90 татуиовки и ще започне да ми напомня за Джизъса.

Вилислава Григорова очарова в бяло

Лека, въздушна рокля облече за партито за 11 годишнината от създаването на своя сало Вела, бизнесдамата Велислава Григорова. Утвърденият но и профилиран съвсем тясно цвят- бяло- създаде разкошна атмосфера сред приятели и клиенти на госпожата, възвърнала позабравения му чар . Оригиналната кройка, в съчетание с прекрасно направени коси- и как не, Вела е сред топ фризьорките в страната- с добавената стойност на грима и бижутата, довеждат този кадър до тук с отлична атестация. Велислава седи тежко в бялата лимузина, наета за предпочитаните от нея спътници- още един белег на лукса, придал качества на облеченото.

Силвия Петкова в чудат моден монолог...

Бих кръстил облеченото от Силвия – Бабините ракли на Доли Партън. Основанията за това решение са разположени по миловидния силует на актрисата, те се стичат от каубойската и шапка, та чак до дантелите и шарките на, предполагам, кенарената и блузка. Полата изглежда така, сякаш миксер със зеленчуково съдържание се е пръснал върху бял плат. Да добавим ли малко зехтин и моркови? Герданчето опитва да си присвои централна роля в този спектакъл, извинете- монолог- на естетиката, в който почти няма какво да се каже. Харесва ми опита на Петкова да скрие напитката си извън кадъра. Симпатично е, браво. Харесвам още небрежната къдрица, изпадаща от шапката. Харесвам и етно възглавниците зад нея.

Мишел Бонев не е за модния парламент...

Предполагам, че тази снимка е правена по време на „кастингите“ за ново правителство... Позата издава желанието на Мишел Бонев да се включи в днешното управление, но роклята я дърпа някъде към плажовете на Каварна. Там една бизнесдама се появяваше с подобни плажни рокли от дневните си разходки в Русалка та чак до баловете в луксозна София. Явно Бонев е само минаваща пред сградата на парламента, въпреки, че и вътре сме виждали подобни модни своеволия. Позата на Мишел е в стил песента „Утринна гимнастика“ на Висоцки- езикът на тялото направо заеква пред толкова много енергия и плът. Един път, както казваше баба ми!

Криси да не чака следващата Халеева комета...

Криси Димитрова отново е на път да ме извади от вечното ми приятелско мълчание около нейния стил. Тук имаме налице истинска врява от цветове, които не могат да бъдат премълчани. Тук керемидено, розово и синьо са съчетани с амбицията на боядисващ класни стаи в основно училище. Оставете друго, ами и цялата дизайнерска подредба е като от списание Мурзилка, от което имаше какво да се научи, само че тогава, когато Криси е била на пет. Огромен колан пристяга странния дизайн- нещо като усмирителна риза за разпищолилият се плат, от който все пак звездата е решила да направи дреха. Прекрасни коси и лице, така както е било винаги и това дава малка надежда, че преди появяването на следващата Халеева комета, нещата при Криси ще се подредят.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени