Лорд Евгени Минчев с модни забележки: Силвена Роу да сложи солници вместо обеци, Джена ме върна в спомените за баба... и още !+ СНИМКИ

01 Май 2021, 16:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Мануела възторгва с чар лилав!

Като извадена от видеоклип на Хулио Иглесиас- красива, привлекателна и страстна, бизнесдамата Мануела Костадинова е звездата на червения килим днес. Бледолилавото, описващо фината и фигура, понася погледа към замечтаността на лавандулови поля и приканва към коктейл от водка с къпини . Мануела има забележителни коси, изпод които в ненатрапчива позиция, вълнуват както би казал Яворов- две хубави очи. Модната принцеса Лилиан Едуардс също внимателно е подбрала дрехата за следобедната си поява с приятелки, като това едва ли я е затруднило- та тя притежава собствен, едноименен бутик. Червено и черно, което някъде би било банална комбинация, тук възвестява нови модни тенденции, съчетани с бяло и много красивите му естетически разположения по дрехата. Кали също е тук, но тя е с дънки и пуловер. Но тя е звезда и на нея всичко и е простено.

Две Лили мода не правят…

Чаровната кака Лили предлага милион и едно чудеса върху пончото си, освен ако това не е американско сватбено одеяло . Тук царства руският цветови разкош, мащабите са като тези на целия граждански флот, ако правилно цитирам Висоцки. Гюлове, листа, тичинки и пролет върлуват по щедрото плетиво, в напеви за времената на Доника Венкова и Ваня Костова. Кака Лили, още Вучкова, е допълнила визията с червено шалче, освен ако не е друга модна олелия, която не мога да разпозная. До нея- Лили Гелева, разгеле разкрива чара на игривите си роли. Тук ме връхлитат персонажи като „Старицата от Калкута”, под ръка със „Слугините” а някъде към полата направо ме сполетяват „Приключенията на Иванка Курвоазие”… Гелева, чиято модна биография е така кратка, като възрастта и, все пак ме води по тясната си сценична пътечка, където като крайпътни камъни са побити внушенията „Олеле „ и „Карлсон, който живее на покрива”

Две кокетки, две колежки – готови за мегдана…

Две крехки цветенца, всяко със свое име и аромат, радват днес окото. Да бяха сестри- близначки, щях да ги нахокам, задето се обличат еднакво, отдавна тази мода е само в източно германските илюстровани списания. Но тук пък са еднакви двете имена – и едната Михаела и другата Михаела, само където едната е Филева. Коя е каката, кое е яйцето и кое е кокошката в тази очевидна прилика? Аз по принцип кокошките ги познавам отдалеч, но сега няма да издавам нищо. Михаела Маринова е постигнала мимолетен ефект на лазарка, поканена внезапно на конните надбягвания в Аскот. Разбирам културния шок, но като начинаеща звезда, госпожицата трябва да реагира правилно на ситуацията. От друга страна Филева е вирнала китката твърде високо, ще каже човек- гледам нищо, пак гледам- пак нищо и си викам- тук има нещо. Навремето в народния фолклор китката е била знак за флирт, ако е така все още днес, мога и аз да сложа един невен зад ухото… Обща оценка- среден три за двете госпожици, което разделено на две се пада единица за подсказване и малко артък за кокетство.

Джена ме върна в спомените за баба!

Джена е отдавнашна красавица, но понякога, както днес, се облича изненадващо. Жанра, в който се изявява едва ли би имал нещо против още един племенник на кича, но за певицата бих искал нещо изискано и модно. Дива феерия на плата, пресечена камшично от черни и лилави  ленти, надбягващи се в несигурен галоп. Щетите можеха да са далеч по-невидими ако певицата не бе постигнала прическа, върху която се разхожда нечие коафьорско самочувствие. Ако питате мен- без покритие.Моля за пълно и сърдечно извинение, ако снимката е правена в началото на прехода, тогава – да- имаше някои времеви абзаци, в които такава мода се поместваше, но за кратко. Гримът изглежда пресен- пресен, още незасъхнал, още дъхав и лепкав. Това е положението , Минке, казваше баба ми Гина на която съм кръстен и се кръстеше чевръсто пред малкото кандилце с Богородичка , след което развиваше фуркетите и си лягаше, докато дуднеше- Накъде отива тоя свят, сине, накъде…

Силвена Роу да сложи солници вместо обеци!

Готвачката, както сама се нарича Силвена Роу доста е опънала жакета си. Дали това се дължи на лош ракурс или лоши хранителни съставки, няма как да узная, но вижда се- под тези текстилни дипли, нещо набъбва. Райетата се вият подобно на локални пътища или на зле довършена магистрала, целите в златно и черно. Бялата основа стои натрапчиво и някак неуместно, под тежестта на тези два цвята. Може би защото тяхното люлеене отмества възможността за привеждане, поне оптически, на фигурата в още по-добра форма. Силвена носи черно поло, според мен- половинчат опит да се прикрие нещо, но уверявам я- не съвсем успешно. Прическата издължава лицето, но не спомага много, ако разбирате какво искам да кажа. Косите малко приличат на някога добре постлано гнездо, но птиченцата в него са станали повече и по-любопитни към околния свят. В този сет от странности са налични обеци, не съвсем на място като цвят и форма. Те си тежат на тепиха на ушите и ги дърпат агресивно към черното поло. Ако Силвена се вслуша в думите ми, нека никога повече не носи райе, особено ако има намерение да закопчава сакото си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стойка Димитрова
Преди 1 година
0
Присмял се хърбел на щърбел, първо погледни себе си, тогава обсъжда другите. То, като те гледаме и ти си по последна мода, много разбираш, ама само ти си вярваш. Запази си мнението за теб.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени